Uw dakreparatie,
onze hoogste prioriteit

Dakreparatie

Uw dak heeft een reparatie nodig. Het is hierbij belangrijk om direct contact op te nemen met een erkend dakdekkersbedrijf in uw regio. Samen met het bedrijf plant u de afspraak in om de schade te repareren. Ga vooral niet zelf de schade repareren, dit om ongelukken en grotere schades te voorkomen.

Wilt u meer informatie wat Daktec kan beteken voor uw dak? Neem dan contact op via 0800 – 0556 of stuur een mail naar info@daktec.nl. Wij zorgen ervoor dat uw dakbedekking gerepareerd wordt, zodat er geen grote schades kunnen ontstaan.

Dakbedekking repareren

Het is belangrijk dat u snel contact opneemt met een dakdekkersbedrijf, om de schade van uw dak te laten inspecteren. Iemand zonder ervaring ziet wellicht niet waar alle schadeplekken zitten aan uw dak. Deze blijven dan onopgemerkt. Door van tevoren een dakinspectie te laten uitvoeren, kan Daktec voor u een offerte voor u maken. Daarna voeren wij zo snel mogelijk de reparatie uit.

Dakbedekking repareren kan op verschillende manieren. Dit ligt eraan wat voor soort dakbedekking is en wat de schade is. De dakbedekking kunnen wij nauwkeurig oplossen zodat u er de komende jaren er weer droog bij zit. Meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Dakdekken vakwerk

Dakpannen dak repareren

Door storm of een wind-bui zijn er dakpannen van uw dak afgewaaid, dit is vervelend wat mocht het regenen is er kans op een lekkage. Onze vestiging in Meppel kan u helpen om de schade van een dakpannen-dak te repareren. Onze dakexperts kunnen van tevoren langskomen om een dakinspectie uit te voeren. Zo kunnen wij de kosten van de werkzaamheden in kaart brengen en u een geschikte offerte sturen. Meer weten? Bezoek onze pagina omtrent dakpannen reparatie.

Bitumen dak repareren

Er is schade of een lekkage ontstaan aan uw bitumen dakbedekking. Dit kan komen door storm of omdat de dakbedekking verouderd is. Meer informatie over het herstellen van uw bitumen dakbedekking treft u op deze pagina.

Dakreparaties bij schade

Er is een schade aan uw dak, deze moet gerepareerd worden. U bent op zoek naar een dakdekkersbedrijf die de reparatie zo snel mogelijk komt verhelpen. Bij Daktec bent u bij het goede adres. Onze experts kijken waar de schade(s) aan het dak te zien zijn en maken dit indien mogelijk direct. Onze bedrijven bevinden zich in Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk.

Bij een plat dak valt de dakbedekking te repareren door middel van een nieuw stuk dakbedekking over de oude dakbedekking te branden. Hierdoor is de schade of de lekkage verholpen. Bij lekkage is er een kans dat onderliggende isolatiematerialen kwetsbaar voor schade. Het is daarom van belang dat de dakbedekking zo spoedig mogelijk gerepareerd kan worden.

Wilt u meer informatie over de reparatie van uw dakbedekking? Neem dan direct contact op via ons contactformulier of kijk op de pagina dakschade.

Stormschade dak

Er is storm geweest en u heeft schade aan het dak. Dit moet zo snel mogelijk hersteld worden. Ons advies is om zo snel mogelijk contact op te nemen met een erkend dakdekkersbedrijf en met uw verzekeraar. Neem ook altijd foto’s van de schade, deze zijn wellicht nodig bij het invullen van de verzekeringspapieren.

Meer informatie over stormschade? Klik dan hier.

Daklekkage

Door een heftige regenbui of storm is er een lekkage ontstaan aan uw dak. Dit wilt u zo snel mogelijk verhelpen. Bel direct naar Daktec toe om een afspraak in te plannen. Wij proberen zo snel mogelijk langs te komen om de lekkage te verhelpen. Laat u de lekkage zoals het is, wordt de schade alsmaar groter.

De lekkage kan doormiddel van nieuwe onderlaag/dakpannen verholpen worden. Ga vooral niet zelf het dak op om de dakpannen terug te plaatsen. Bij een plat dak plaatsen wij een nieuwe dakbedekking laag over het oude heen. Zo is uw dak weer lekkage vrij. Ook controleren wij op meerdere gedeelte van het dak of het mogelijk op korte termijn weer een lekkage kan ontstaan en om deze gelijk te verhelpen.

Meer informatie over het repareren en de mogelijkheden van een daklekkage? Klik hier.

Noodreparatie aan het dak

Bij stormachtige dagen kan het voorkomen dat vele daken schade hebben opgelopen Indien geval bij drukte kunnen wij een noodreparatie uitvoeren. Door de noodreparatie is het dak tijdelijk waterdicht gemaakt. Na de gemaakte afspraak komen wij opnieuw langs en repareren wij het dak voor u.

Kosten dakreparatie

De kosten van een dakreparatie kunnen verschillende kosten in kaart brengen. Iedere schade is ten slotte anders. Een specifieke prijs doorgeven lukt in de meeste gevallen niet. Wel kunnen wij een indicatie geven over welke kosten u kunt verwachten bij het uitvoeren van een dakreparatie.

Wilt u meer weten over de kosten van uw dak reparatie? Neem dan contact op met onze dakspecialisten via 0800 – 0556 of vraag een offerte aan.

Verzekering bij dakreparatie

Nadat er schade is ontstaan belt u direct met een erkend dakdekkersbedrijf en uw verzekering. Nadat u beide partijen hebt ingeschakeld geven wij het advies om foto’s te maken. Dit voor in het dossier van uw verzekeraar.

Met de verzekeraar kunt u kijken wat de tegemoetkomende kosten zullen zijn voor het repareren van de dakbedekking. Ook kunnen zij veel gestelde vragen beantwoorden hoe het proces zal moeten verlopen. Gezien dit bij elke verzekeraar anders zal zijn.

Dakreparatie door Daktec

Wij voeren de dakreparatie met precisie uit, zodat u er de komende jaren weer droog bij zit. U kunt bij onze verschillende vestigingen terecht voor diverse dakwerkzaamheden. De vestigingen in Drachten, Meppel en Harderwijk kunnen u helpen aan de reparatie aan het platte dak. Voor de hellende daken kunt u ook terecht bij onze vestiging in Meppel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dichtbij zijnde vestiging om te kijken welke dakreparaties wij voor u kunnen uitvoeren.

Direct contact opnemen? Vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@daktec.nl.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakreparatie