Uw dakpannen reparatie,
onze hoogste prioriteit

Dakpannen reparatie

De dakpannen op uw dak zijn al verouderd en zijn beschadigd geraakt. Of door een storm zijn er dakpannen gebroken. Dit betekent dat het tijd is voor het vervangen van de beschadigde dakpannen of zelfs het hele dak. Onze vestiging in Meppel is gespecialiseerd op het gebied van het vervangen van dakpannen. 

Wilt u meer weten over het vervangen van de dakpannen van uw dak? Neem dan contact op met onze vestiging in Meppel via 0522 – 253 520 of stuur een mail via meppel@daktec.nl

Dakpannen repareren schuin dak

Het kan zijn dat na verloop der jaren er dakpannen kapot kunnen gaan. Dit door een storm of van de veroudering van de dakpannen. Het is al snel te zien wanneer er een lekkage binnenshuis ontstaat aan het plafond of een muur. Er is een vochtplek te zien, grote kans dat er een lekkage aan het dak zit. 

Een dakpan kan scheef zitten of hij is gebroken. Deze moet rechtgezet worden en opnieuw vastgemaakt worden aan het dak of vervangen worden. Hierdoor voorkomt u de lekkage. Tijdens een regenbui of storm zitten de dakpannen goed vast en heeft het water niet meer de kans om naar binnen te gaan. Al met al: uw dak is weer bestand tegen de regen en u zit er weer droog bij!

Dakpannen reparatie door daktec Meppel

Reparatie aan dakpannen en dakpannen herstellen

U heeft een lekkage geconstateerd of u weet dat er een aantal dakpannen beschadigd zijn. Dit betekent dat er een ‘reparatie’ plaats moet vinden. Een reparatie komt erop neer dat wij kijken wat de schade betreft en deze vervolgens herstellen. Vaak gaat het om dakpannen vervangen. 

De oude die beschadigd zijn halen wij weg, want deze kunnen lekkages veroorzaken. Daarvoor in de plaats, plaatsen wij nieuwe dakpannen. De dakpannen en uw dak zijn nu weer bestemd tegen de Nederlandse weersomstandigheden.

Wilt u een dakinspectie aanvragen om de staat van uw dak te beoordelen? Door een dakinspectie kunnen wij een goede indicatie maken wat de staat is van het dak en u daarbij het juiste advies geven over de reparatie tot betrekking van het herstellen van de dakpannen. Neem contact met ons op via 0522 – 253 520 of vraag direct een dakinspectie aan.

Nieuwe dakpannen leggen

Als dakpannen problemen veroorzaken is het verstandig om nieuwe dakpannen te leggen. U kunt ervoor kiezen om de slechte dakpannen te vervangen, maar het advies van ons kan ook zijn om het gehele dak te vervangen. Mits de dakpannen verouderd zijn en in slechte staat. U kunt altijd een dakinspectie aanvragen om te kijken naar de staat van uw dak. 

Bij een volledige renovatie worden alle oude dakpannen van het dak gehaald en worden er nieuwe geplaatst. Ook is er een mogelijkheid voor extra isolatie te plaatsen om uw huis te verduurzamen. 

Bij een renovatie bekijken wij samen met u welke dakpannen u wilt laten plaatsen. Wij geven u graag advies hierin en nemen de opties met u door. 

Losliggende dakpannen reparatie

Er liggen dakpannen los op uw dak, dit na een storm of wind buien. Het is belangrijk dat u de dakpannen zo spoedig mogelijk terug laat leggen. Ga vooral zelf niet het dak op, om de dakpannen te herstellen. Schakel ten alle tijden een erkend dakdekkersbedrijf in. De ervaren dakdekkers zijn hiervoor opgeleid en werken veilig.

Wij kunnen de dakpannen goed en veilig voor u terugplaatsen zodat u geen last meer heeft van een lekkage en u zit er dan weer droog bij. 

Kosten dakpannen reparatie

Voor een indicatie van de kosten voor een dakreparatie kunt u het beste contact opnemen met onze specialisten via 0522 – 253 520 of stuur een mail naar meppel@daktec.nl

Dakinspectie aanvragen 

Om een dakinspectie aan te vragen kunt u telefonisch contact opnemen of via deze pagina een dakinspectie aanvragen. Onze dakspecialisten maken met u een afspraak voor een inspectie en dan komen wij langs om de inspectie uit te voeren.

Dakpannen repareren door Daktec

Daktec Meppel is gespecialiseerd op het gebied van zowel hellende als platte dagen. Onze dakdekkers zijn opgeleid en erkend op het gebied verschillende soorten daken. Voor vragen wat Daktec Meppel voor u kunt repareren? Neem dan contact op en wij herstellen de daken graag voor u! Deze vestiging is ook in Zwolle actief!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakreparatie Dakpannen reparatie