Uw dakschade,
onze hoogste prioriteit

Dakreparatie

Dakpannen repareren

Er zitten scheurtjes in een aantal dakpannen of er is een storm geweest waardoor er dakpannen van het dak zijn afgewaaid. Dit is vervelend en wilt u zo snel mogelijk laten herstellen. 

Wat belangrijk is dat u dit laat doen door een erkend dakdekkersbedrijf. Ga vooral zelf niet het dak op. Dit om ongelukken te voorkomen. Onze specialisten zijn opgeleid om veilig het dak op te kunnen om schades te repareren. 

Wilt u meer informatie over het repareren van uw dakpannen dak? Neem dan contact op met onze vestiging in Meppel via 0522 253 520 of via meppel@daktec.nl

Dakpannen herstellen

U wilt uw dakpannen herstellen of terugplaatsen op het dak omdat deze beschadigd zijn of van het dak zijn gewaaid. 

Onze dakdekkers kunnen voor u dit herstellen door nieuwe dakpannen te plaatsen waar ze ontbreken op het dak. Door dit zo snel mogelijk te doen nadat de schade ontdekt is voorkomt u eventuele waterschades aan de binnenkant van uw woning. 

Dakdekken vakwerk

Kosten dakschade herstellen

U kunt hiervoor het beste contact opnemen met onze vestiging in Meppel. Deze vestiging is gespecialiseerd op het gebied van dakschades herstellen van het hellende dak. Neem vooral contact op via 0522 253 520 of een indicatie op te vragen voor de kosten. Of een offerte aan te vragen. Dit is lastig aan te geven gezien elke schade verschilt. 

Wilt u meer informatie of een offerte opvragen? Mail dan naar meppel@daktec.nl

Dakinspectie aanvragen 

Tijdens een eventuele dakinspectie kunnen onze experts kijken waar de lekkage te vinden is op het dak. Ook of er eventuele meerdere lekkages gaan ontstaan of die er mogelijk al zijn. Mocht dit het geval zijn, kijken wij met u naar de staat van het dak. Na de dakinspectie kunnen wij bij u aangeven wat het verstandigste is om te doen. Gezien u vast verdere schades wilt voorkomen. 

U kunt een eenvoudig een dakinspectie aanvragen via deze pagina. Heeft u vragen over een dakinspectie? Kunt u ook altijd contact opnemen via 0522 253 520.

Dakschade herstellen door Daktec

Bij Daktec zijn onze dakdekkers gespecialiseerd in het gebied van daken herstellen. De schade kunt u doorgeven aan één van onze medewerkers. Zij plannen met u een afspraak in, zodat onze dakspecialisten 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakreparatie Dakschade