Uw plat dakreparatie,
onze hoogste prioriteit

Plat dak reparatie

Er is schade aan uw dak en dit zal gerepareerd moeten worden. Het is belangrijk om direct contact op te nemen met een erkend dakdekkersbedrijf. Bij Daktec zijn wij telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag via 0800 – 0556, ook hebben wij een spoedlijn. Ook kunt u een mail sturen naar info@daktec.nl of vul ons contactformulier in.

Reparaties plat dak

Er moet een reparatie plaatsvinden aan uw platdak, door schade of door veroudering. Het is belangrijk bij beginnende schade contact op te nemen met een dakdekkersbedrijf. Of het nu gaat om een bitumen-, EPDM- of PVC-dakbedekking, wij helpen u graag en voeren de reparatie nauwkeurig uit.

Lekkage plat dak repareren

U heeft een lekkage ontdekt in uw woning, deze is zichtbaar geworden in een zolderruimte of slaapkamer. Met hulp van een erkend dakdekkersbedrijf kunt u erachter komen waar de schade ontstaan is en verdere schade voorkomen. Wij komen zo snel mogelijk langs om de schade(s) te repareren en om eventuele verdere schades te voorkomen.

Oorzaak lekkage plat dak

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom er een schade is aan uw dak, namelijk:

  • Stormschade
  • Verouderd dakleer
  • Beschadiging aan het dakleer
  • Sneeuw of vorst

Indien een schade aan een dak niet direct opgelost wordt, is er een kans dat de schade erger kan worden. Hier kunnen ook meer kosten aan verbonden zijn.

Plat dakreparatie

Bitumen plat dak repareren

Het dak van uw woning, of de berging heeft een lekkage. Bij Daktec kunnen wij de schade repareren. Bitumen gaat gemiddeld 20-25 jaar. Het kan voorkomen dat ervoor of in die tussentijd er een lekkage ontstaan. Dit door een storm of langdurige regendagen. Bij het repareren van een bitumendak plaatsen wij een nieuw stuk bitumen over het verouderde gedeelte heen. Dit zorgt ervoor dat de lekkage verholpen wordt. Wilt u meer informatie over het repareren over het bitumen plat dak? Neem dan contact op met onze dakspecialisten via 0800 – 0556 of mail naar info@daktec.nl.

EPDM plat dak repareren

Ook bij een EPDM-dak valt een schade te repareren. U heeft een lekkage in uw woning ontdekt, door de oorzaak is door het dak. Belt u dan direct met een dakdekkersbedrijf om te schade op te meten en een afspraak in te plannen voor de reparatie. Net zoals een dakleer, wordt de schade herstelt om een nieuw stuk EPDM te leggen op het dak, waar de schade zich bevindt. Na het hertel, kan u ervanuit gaan dat het dak weer lekkagevrij is.

Plat dak herstellen

U wilt uw dak herstellen, gezien er schade is ontstaan. De schade is te groot om te repareren, dus het gehele dak zal herstelt moeten worden. Ook kan de reden zijn dat het dak verouderd is, om toekomstige lekkage te voorkomen. Na een uitgevoerde dakinspectie maken wij deze beslissing en geven wij u het advies.

Wilt u meer informatie over het herstellen van uw dak? Neem dan een kijkje op onze pagina dakrenovatie.

Kosten plat dak repareren

De kosten van een reparatie van het plat dak verschilt. Het ligt net aan het materiaal of soortdakbedekking op het dak ligt en hoe groot de schade is. Bij de (spoed)reparatie komen wij zo snel mogelijk langs om verdere schade te voorkomen.

Wilt u meer informatie over de kosten van een plat dak reparatie? Neem dan contact op met onze dakspecialisten via 0800-0556.

Dakinspectie aanvragen

Bij Daktec is het mogelijk om van tevoren een dakinspectie aan te vragen. Zo kunnen wij de staat van uw dak beoordelen en kijken of er eventuele verdere lekkages mogelijk al te zien zijn. Ook kunnen wij het advies geven om het dak te herstellen in plaats van te laten repareren. U ontvangt hiervoor een passende offerte.

U kunt hier een dakinspectie via Daktec aanvragen.

Plat dak reparatie door Daktec

Daktec helpt u bij het repareren en herstellen van uw dak. Laat een erkend bedrijf uw schade herstellen en doet dit niet zelf. Dit voor uw eigen veiligheid maar ook om verdere schades te voorkomen.

Daktec heeft meerdere vestigingen door Nederland: Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk. Bij onze vestigingen kunt u terecht voor meerdere diensten. Nieuwsgierig wat de vestiging in uw regio kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze pagina dakdekkersbedrijf.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakreparatie Plat dak reparatie