Onderhoud,
onze hoogste prioriteit

Onderhoud en nieuwbouw

Onderhoud

Mankementen aan het dak worden vaak pas zichtbaar wanneer het eigenlijk al te laat is en er lekkage en schade ontstaan is. Voorkom deze mankementen door uw dak regelmatig te laten inspecteren en onderhouden. Onze experts signaleren beschadigingen en onvolkomenheden vroegtijdig en grijpen in waar nodig. Dit kan de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen.

Daktec is als onderhoudspartij verbonden aan verschillende vastgoedmaatschappijen door het hele land. Ook voeren wij regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit voor particulieren. Wilt u meer weten over periodiek onderhoud, of heeft uw dakbedekking mankementen waardoor onderhoud of renovatie noodzaklelijk is? Neem dan telefonisch contact met ons op en plan een afspraak met een van onze experts.

Uw woon- en werkcomfort; onze hoogste prioriteit.

Nieuwbouw

De aanleg van een nieuw dak is het allerbeste moment om u te verzekeren van een lange levensduur. Bij Daktec staat kwaliteit in alles voorop. Daarom bieden wij u vol vertrouwen tien jaar kwaliteitsgarantie op ieder opgeleverde dak.

Daktec heeft met vier vestigingen voldoende mankracht om zelfs de grootste projecten succesvol tot een goed resultaat te brengen. Van ziekenhuizen tot scholen, van loodsen tot woningbouw. Met meer dan 35 jaar ervaring is Daktec uw partner voor uw project.

Wij ondersteunen bij alles wat wat met uw dak te maken heeft. Overweegt u zonnepanelen? Is een valbeveiligingsinstallatie voor uw gebouw noodzakelijk? Daktec ontzorgt u van idee tot oplevering.

Wilt u optimaal genieten van uw nieuwe dak? Daktec adviseert een onderhoudsabonnement af te sluiten. Daktec kan u hierbij ontzorgen.

Dakdekker aan het werk op het dak

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Onderhoud