Uw riool,
onze hoogste prioriteit

Riolering

Riolering is één van de stille krachten van het woongenot; een voorziening waar u als gebruiker het liefst zo weinig mogelijk van merkt. Wanneer u aanleg, inspectie, reiniging en onderhoud overlaat aan de rioolexperts van Daktec kunt  u er van op aan dat uw riool te allen tijde naar behoren functioneert.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor preventief rioolonderhoud. Zo voorkomt u mankementen en beschadigingen. Neem contact op met Daktec Meppel en plan vandaag nog uw onderhoudsafspraak in.

Wij ontstoppen alle afvoer -en rioolverstoppingen uitsluitend met professionele ontstoppingsapparatuur. U kunt bij ons terecht voor het ontstoppen van alle voorkomende verstoppingen zoals:

  • verstopt riool of afvoer
  • verstopt toilet
  • verstopping van de gehele riolering
  • verstopping van regenpijp / hemelwaterafvoer
  • verstopping in de keuken, gootsteen en/of vaatwasser
  • verstopping in de badkamer, wastafel, toilet en/of doucheputje

Camera onderzoek

Heeft u vaak last van een verstopte riolering?
Dan kan een camera inspectie u veel geld besparen. Met een speciale rioolcamera zien wij vaak meteen wat het probleem is en waar het zich bevindt.

Bovendien kunt u met de monteur meekijken. Constateert de monteur een defect, dan zal hij dit in veel gevallen meteen verhelpen. Gaat het om een ingrijpendere reparatie, dan maken we een inspectierapport met een duidelijke prijsopgave om het probleem te verhelpen.

Onderhoud

Door het preventief onderhouden en of reinigen van uw riool kan u een veel problemen voorkomen. Verstoppingen komen altijd ongelegen. Het voorkomen van schades, door preventief riool-onderhoud, verlengt de levensduur van uw riolering.
Een rioollekkage of rioolstank?
Of het nu gaat om uw binnenriool of uw buitenriool, Daktec is uw vakkundige rioolspecialist voor ontstopping, reparatie en renovatie.

Ook voor het plaatsen van drainage of een waterbufferingssysteem kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home Riolering test