Veiligheid?
Onze hoogste prioriteit.

Veiligheid gaat boven alles. Voor wat betreft uw dak is dit zowel letterlijk als figuurlijk. Met een veiligheidsinstallatie van Daktec beschermt u werklieden op het dak en voldoet u aan alle geldende regels.

Veiligheid

Als eigenaar van het dak bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw dak. Het is uw verplichting om personen die werkzaamheden op het dak uitvoeren te beschermen tegen valrisico’s. Werk op het dak is dan ook aan veel regels gebonden.

Daktec voorziet uw dak van alle nodige valbeveiligingssystemen, dakveiligheidssystemen en toegankelijkheidssystemen. Denk bijvoorbeeld aan ankerpunten, valbeveiliging en PV-ankers. Zo kunt u er van op aan dat uw dak altijd aan de betreffende regels voldoet.

Geen dak is het zelfde. Daarom is ook geen dakveiligheidsinstallatie het zelfde. Laat de veiligheid van uw medewerkers niet over aan toeval en vertrouw op de expertise van Daktec. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend uw dakinspectie of dak scan aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoe werk op uw dak optimaal beveiligd kan worden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Veiligheid