Uw dakinspectie,
onze hoogste prioriteit

Dakinspectie

Goed onderhoud aan uw dak is van essentieel belang om narigheid te voorkomen. Om deze reden doen wij bij Daktec aan dakinspectie. Of dit nu preventief is of dat u last heeft van bijvoorbeeld een lekkage, door ons (vroegtijdig) in te schakelen voorkomt u narigheid en dat een klein probleem alsmaar groter wordt. Als u uw dak niet onderhoudt dan kan er niet gewaarborgd worden dat zijn functie wordt gewaarborgd. Deze functie is natuurlijk het beschermen van uw woning tegen water, wind en zon. Kortom, de weersomstandigheden. Daarnaast kan een dak geïsoleerd worden, zodat u hoge stookkosten bespaard. U had het natuurlijk al begrepen, een goed dak is goud waard.

Uiteraard bent u als woningbezitter niet verplicht om een dakinspectie uit te laten voeren. Toch is het verstandig om dit wél jaarlijks te laten doen, zodat het dak zich altijd in topconditie bevindt. Heeft u van een dakinspectie niet zoveel kaas gegeten, dan adviseren wij om contact op te nemen met één van onze specialisten. Daktec is gespecialiseerd in het leggen van daken en voert meer dan regelmatig dakinspecties uit. 

Neem contact op met Daktec

Laat een dakdekker altijd starten met een dakinspectie. Tijdens de inspectie controleren we het dak op verschillende beschadigingen en zwakke plekken. Zo krijgt u een helder beeld van de staat van uw dak. Zo voorkomt u verrassingen en weet u altijd waar u aan toe bent. Wilt u een (vrijblijvend) gesprek met ons aangaan voor het aanleggen of beheren van uw dak? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0800 0556 of per mail op info@daktec.nl.

Uitgebreide dakinspectie door Daktec

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakbedekking Dakinspectie