Uw dak,
onze hoogste prioriteit

Dakinspectie

Bij Daktec begrijpen we dat een goed onderhouden dak van cruciaal belang is. Lekkage voorkomen is altijd beter dan genezen. Het dak regelmatig laten inspecteren is hierbij noodzakelijk.

Een dakinspectie is belangrijk om inzicht te krijgen in de staat van uw dak. De gemiddelde dakbedekking gaat tussen de 20 en 25 jaar mee, mits u uw dak goed onderhoud. Een dakinspectie brengt in kaart of uw dak onderhoud nodig heeft en waar de zwakke plekken van het dak liggen. Hiermee kunnen mogelijke lekkages vroegtijdig worden opgespoord en voorkomen.

 

Rookproef

Lekkage is echter niet altijd te voorkomen. In ons werkveld zien wij regelmatig complexe daklekkages die niet altijd met het blote oog zichtbaar zijn. Bij Daktec voeren we in deze gevallen rookproeven uit. Deze test helpt ons bij het identificeren van luchtlekken en zwakke plekken in de dakconstructie. Door deze zorgvuldige analyse kunnen we u voorzien van gedetailleerde rapporten en concrete aanbevelingen om de efficiëntie van uw dak te verbeteren en energiekosten te verlagen.

 

Warmtebeeldcamera

Daktec beschikt over een geavanceerde warmtebeeldcamera. De warmtebeeldcamera stelt ons in staat om de temperatuurvariaties op het dakoppervlak nauwkeurig in kaart te brengen. Hierdoor kunnen we potentiële problemen zoals warmtelekken, vochtinfiltratie en isolatieproblemen snel opsporen. Met deze technologie kunnen we preventief onderhoud aanbevelen voordat problemen zich tot kostbare schades ontwikkelen.

 

Met Daktec bent u verzekerd van nauwkeurige, betrouwbare en professionele dakinspecties. Onze hoogwaardige technologieën stellen ons in staat om proactief in te spelen op problemen en zorgen ervoor dat het dak duurzaam en kostenefficiënt blijft. Door uw dak met regelmaat te laten controleren zorgt u ervoor dat het dak altijd in de best mogelijke staat verkeerd. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 0800 – 0556 of stuur een mail naar info@daktec.nl.

Dakinspectie aanvragen

Uw dak, onze hoogste prioriteit

Home Zakelijk Dakinspectie