Uw dak,
onze hoogste prioriteit

Onderhoud, renovatie en nieuwbouw

Bij Daktec weten we hoe belangrijk het is om uw dak in topconditie te houden. Of het nu gaat om het onderhouden, renoveren of bouwen van een dak: wij begrijpen de specifieke behoeften van particuliere klanten.

We begrijpen dat het onderhoud van uw dak van essentieel belang is om ervoor te zorgen dat uw huis veilig en beschermd blijft. Daktec biedt op maat gemaakte onderhoudsplannen die minimale overlast veroorzaken, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw huis.

Bij renovaties staan timing en budget centraal. Daktec biedt efficiënte renovatiediensten. Of het nu gaat om het verbeteren van de isolatie of het vernieuwen van de uitstraling van uw huis, wij denken met u mee.

Gaat u een nieuw huis bouwen? Dan zijn planning en samenwerking cruciaal. Wij bieden oplossingen die duurzaamheid, efficiëntie en uw budget in balans houden, zodat uw nieuwe dak perfect past bij uw wensen.

Particulier dak

U kunt Daktec voor verschillende dakwerkzaamheden inschakelen. Ongeacht de aanvraag, wij zullen altijd allereerst een dakinspectie uitvoeren. Alleen zo kunnen wij een kwalitatief goed en passend advies en offerte uitbrengen. Naast een dakinspectie zijn wij in te schakelen voor:

  • Dakreparatie
  • Dakisolatie
  • Volledige dakbedekking,- en herstel werkzaamheden
  • Dakramen plaatsen *
  • Rioleringswerkzaamheden *

*De experts die deze werkzaamheden uitvoeren, werken vanuit onze vestiging in Meppel. Om deze reden kunnen wij alleen aanvragen aannemen als het een adres betreft binnen een straal van ca. 1 uur rijden rondom Meppel. Kijk op de kaart of dit voor u van toepassing is.

Een kaart die laat zien waar Daktec actief is voor onderhoud en reparatie aan daken.

Uw dak, onze hoogste prioriteit

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home Particulier Onderhoud, renovatie en nieuwbouw