Uw dakbedekking,
onze hoogste prioriteit

Dakbedekking

Bij het vinden van de perfecte dakbedekking is het belangrijk om rekening te houden met de levensduur en prestaties van het dak. Bij Daktec staan we klaar om u van advies te voorzien in de vele opties van het aanbrengen van dakbedekking.

Onze dakbedekkingssystemen zijn ontworpen op basis van duurzaamheid, energie-efficiëntie en visuele aantrekkelijkheid. We begrijpen dat ieder dak uniek is, en daarom bieden we altijd op maat gemaakte oplossingen die aan uw wensen voldoen.

Werknemer aan de slag

Soorten dakbedekking bij Daktec

Wat u ook kiest als dakbedekking, bij Daktec bent u verzekerd van de beste materialen en vakmanschap. Als professioneel bedrijf starten wij altijd met een dakinspectie. Hiermee kunnen wij een goede inschatting maken van de mogelijkheden.

Duurzame dakbedekking

Daktec blijft continu innoveren. Met Daktec Bewust Groen dragen we bij aan duurzame dakoplossingen. Deze tak van Daktec is gespecialiseerd in groendaken, daktuinen en retentiedaken. Dit geeft niet alleen een unieke uitstraling aan het pand,  maar ook een beteren isolatie.

Een groendak wordt gelegd op een bitumen dakbedekking. Benieuwd uw mogelijkheden? We zoeken het graag voor u uit! Kijk voor meer informatie op daktecbewustgroen.nl.

Dakbedekking voor platte daken

Daktec werkt met de volgende dakbedekkingsmaterialen:

  • Bitumen
  • PVC
  • EPDM

Onze focus ligt op duurzaamheid en het vervullen van de wensen van onze klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dakbedekking voor hellende daken

Daktec is specialist in platte daken. Heeft u een hellend dak? Geen probleem! Daktec Bewust Groen biedt verschillende groene oplossingen voor hellende daken. Of het nu gaat om daktuinen, sedumdaken of andere milieuvriendelijke opties: Daktec Bewust Groen staat voor u klaar.

Een voorbeeld van een groen dak in de praktijk bij een particulier.

Werkzaamheden aan het dak

Bij Daktec verzorgen wij verschillende levensfasen van uw dak. Om erachter te komen wat de staat is van uw dak voeren wij altijd een dakinspectie uit.

Dakonderhoud

Om lekkages en schade te voorkomen raden wij u aan om regelmatig uw dak te onderhouden. Bij Daktec kunt u kiezen voor een onderhoudscontract. Benieuwd naar de voorwaarden? Neem contact op met onze experts.

Dakrenovatie

Is uw dak toe aan vervanging? Onze experts hebben een ruime ervaring in dakrenovatie. Met onze hoogwaardige en moderne materialen zorgen wij ervoor dat uw dakbedekking jaren meekan. Daarbij kunnen wij ook uw isolatie verbeteren. Op deze manier heeft u minder stookkosten en een prettiger binnenklimaat.

Dakbedekking aanbrengen

Er zijn verschillende technieken om dakbedekkingen aan te brengen. Onze experts worden hier regelmatig in geschoold. Zo weten wij zeker dat wij de hoogste kwaliteit afleveren. Daardoor kunnen wij u 10 jaar kwaliteitsgarantie op onze dakbedekking bieden. Benieuwd naar de voorwaarden? Neem contact op met onze experts.

Samenwerken met een dakdekkersbedrijf

Een dakdekkersbedrijf zoals Daktec weet precies wat uw dak nodig heeft. Wij werken met de meest geschikte materialen en gereedschappen en zijn op de hoogte van de risico’s die werken op hoogte met zich meebrengt. Wij raden het daarom af om zelf uw dak op te gaan.

 

De kosten voor dakbedekking

Wij begrijpen dat de kosten voor het renoveren van uw dak zwaar voor u meetelt. Op voorhand is het echter moeilijk te zeggen voor welke kosten u komt te staan. Dit is van verschillende aspecten afhankelijk, o.a. van:

  • Oppervlakte van uw dak
  • Huidige dakbedekking
  • Gewenste nieuwe dakbedekking

Omdat wij bij Daktec uw dak specifiek op maat maken kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!

Uw dak, onze hoogste prioriteit

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home Particulier Dakbedekking