Uw dakrenovatie,
onze hoogste prioriteit

Dakrenovatie

Elke dag beschermt het dak van uw woning u van allerlei verschillende weersomstandigheden. Vooral in de winter en zomermaanden krijgt uw dak veel te verduren. Al helemaal in Nederland, waar de weersomstandigheden vaak erg verschillend zijn. De gemiddelde Nederlander kijkt echter niet met plezier uit naar het renoveren van een dak. Het is vaak een tijdrovende klus waar de benodigde know-how bij komt kijken. Uitbesteden aan een professional is niet gratis, maar kan wel verstandig zijn. 

Wij bij Daktec staan u graag met raad en daad bij. Daarbij adviseren wij bij het renoveren van het dak aan om te onderzoeken of de isolatie van uw dak verbeterd kan worden. Zo heeft u minder stookkosten en realiseert u een comfortabeler leefklimaat in uw woning of bedrijfspand. Tevens passen wij uitsluitend hoogwaardige, moderne materialen toe zodat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd. Heeft u het dak van uw woning of bedrijfspand al geruime periode (denk aan tig jaren) niet gerenoveerd? Dan kan het een duurzame investering zijn om dat nu wel te gaan doen. Heeft u van een dakrenovatie niet zoveel kaas gegeten, dan adviseren wij om contact op te nemen met één van onze specialisten. Daktec is gespecialiseerd in het renoveren van daken. 

Daktec aan de slag met uw renovatie?

Laat een dakdekker altijd starten met een dakinspectie. Tijdens de inspectie controleren we het dak op verschillende beschadigingen en zwakke plekken. Zo krijgt u een helder beeld van de staat van uw dak. Zo voorkomt u verrassingen en weet u altijd waar u aan toe bent. Wilt u een (vrijblijvend) gesprek met ons aangaan voor het aanleggen of beheren van uw dak? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0800 0556 of per mail op info@daktec.nl. 

 

Dakdekken vakwerk

Dakrenovatie

U wilt uw dak renoveren, omdat er schade of lekkage is ontstaan. Welke stappen moet u ondervinden en wat zijn de mogelijkheden? Wij vertellen u hier graag meer over.

Wilt u direct advies ontvangen inzake het renoveren van uw dak? Bel dan naar 0800 – 0556 of stuur een mail naar info@daktec.nl .

Waarom daken renoveren

Waarom is het belangrijk dat u uw dak gaat renoveren? Het kan zijn dat er een lekkage aan uw dak is. Of het dak is al verouderd. Wij geven, nadat wij een dakinspectie hebben uitgevoerd, graag passend advies of het verstandig is dat het dak gerenoveerd wordt of gerepareerd. Als er een kleinere lekkage is aan het dak kunnen wij deze het beste repareren. Mochten er in de afgelopen meerdere lekkages zijn ontstaan kunnen wij het advies geven om het dak te renoveren. Dit om grotere schades voor te zijn en om kosten te besparen.

Voordelen van dakrenovatie

De voordelen van het dak renoveren is dat u verdere schades voorkomt aan uw dak. Denk bijvoorbeeld aan het plafon van zolder. Bij een dakrenovatie voorkomt u waterschades, die zichtbaar zijn aan de binnenkant van uw woning. Ook zullen de kosten van de komende jaren meevallen gezien de dakbedekking gemiddeld 20-25 jaar meegaat. Ook heeft u bij Daktec standaard garantie op uw dak. Vraag naar de voorwaarden hiervan bij de dichtstbijzijnde Daktec locatie.

Renovaties op het dak

Dakrenovaties zijn erg verschillend het ligt eraan of u een platdak heeft of een hellend dak. Bij en platdakrenovatie zijn er verschillende soorten dakbedekking. Weet u niet precies welk soort dakbedekking er bij u op het dak ligt of wat geschikt is voor de dakrenovatie? Vraag het onze dakspecialisten! Onze experts kunnen bij een dakinspectie het beste advies geven over wat de mogelijkheden zijn van het renoveren van uw dak.

Plat dak renoveren

Bij Daktec kunt u ervoor kiezen om uw dak te laten renoveren. Het platdak kan gerenoveerd worden door een nieuwe laag bitumen/EPDM/PVC te overlagen op de oude dakbedekking. Zo zorgen wij ervoor dat het dak weer waterdicht is. Ook kunt u tijdens de dakrenovatie ervoor kiezen om het huis extra te laten isoleren. Door nieuwe isolatiemateriaal toe te voegen scheelt dit weer in kosten van uw energieleverancier.

Dakkapel renovatie

U heeft een dakkapel op zolder geplaatst voor uitbereiding van uw zolderruimte. Helaas kan er na een tijdje een lekkage ontstaan. De lekkage kunnen wij makkelijk verhelpen door nieuwe dakbedekking te plaatsen. Ook is het mogelijk om de gehele platdakbedekking te laten vervangen om meer lekkages in de toekomst te voorkomen. Vraag naar onze specialisten voor de mogelijkheden en het advies over uw dakkapel.

Pannendak renovatie

De levensduur van keramische dakpannen is zo’n 75 jaar, betonnen dakpannen gaan gemiddeld 40 jaar mee. Dakpannen zijn aan vervanging toe als ze poreus worden en lekkages veroorzaken. Dit is het teken dat het advies geven om uw dakpannen te laten vervangen. Dit om verdere lekkages en kosten te voorkomen.

Onze specialisten komen van tevoren bij u langs om dakinspectie uit te voeren. Bij de dakinspectie geven wij het advies om de lekkage te repareren of dat het verstandig is om het gehele dak te vervangen met nieuwe dakpannen. Twijfelt u over welk soort dakpannen geschikt is voor uw dak? Wij helpen u hier graag bij.

Dakrenovatie door Daktec

Dakrenovatie kosten

De kosten van een dakrenovatie is erg verschillend. Dit ligt eraan of u een hellend dak heeft of een plat dak. Ook de verschillende materialen en de oppervlakte van het dak zijn verschillende factoren wat invloed kan hebben op de kosten van een dakrenovatie.

Na een dakinspectie kunnen wij het beste de kosten in kaart brengen voor u. Samen nemen wij de wensen door en zorgen ervoor dat het gerenoveerde dak aan al uw wensen voldoet!

Subsidies voor dakrenovatie

Er is een kans dat u in aanmerking komt voor een subsidie bij het renoveren van uw dak. Dit verschilt echter per gemeente. Daktec adviseert u om contact op te nemen met de gemeente om te kijken of uw dak (gedeeltelijk) gesubsidieerd kan worden. Ook kan de gemeente aangeven aan welke eisen u moet voldoen. Op de website van de Rijksoverheid staan ook een aantal regels of mogelijkheden van een subsidie, bijvoorbeeld met betrekking tot het isoleren van uw woning.

Offerte dakrenovatie

Na de uitgevoerde dakinspectie kunnen wij een passende offerte maken. In de offerte hebben wij met u de mogelijkheden besproken en het advies gegeven over de dakrenovatie. Wilt u een offerte opvragen? Ga dan naar ons contactformulier, vul de gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dakrenovatie door Daktec

Bij Daktec zijn onze specialisten opgeleid tot het juist renoveren van uw dak. Onze specialisatie is het renoveren van het platte dak. Onze vestiging in Meppel beschikt over de mogelijkheid om ook uw hellende dak te renoveren.

Dakrenovatie door heel Nederland

Daktec heeft meerdere locaties. Wij zijn namelijk gevestigd in Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk. Hierdoor zijn wij breed inzetbaar door Nederland. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Daktec te bieden heeft voor uw dakrenovatie? Neem gerust contact op! Uw dak, onze hoogste prioriteit.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakrenovatie