Uw dakrenovatie,
onze hoogste prioriteit

Dakrenovatie

Elke dag beschermt het dak van uw woning u van allerlei verschillende weersomstandigheden. Vooral in de winter en zomermaanden krijgt uw dak veel te verduren. Al helemaal in Nederland, waar de weersomstandigheden vaak erg verschillend zijn. De gemiddelde Nederlander kijkt echter niet met plezier uit naar het renoveren van een dak. Het is vaak een tijdrovende klus waar de benodigde know-how bij komt kijken. Uitbesteden aan een professional is niet gratis, maar kan wel verstandig zijn. 

Wij bij Daktec staan u graag met raad en daad bij. Daarbij adviseren wij bij het renoveren van het dak aan om te onderzoeken of de isolatie van uw dak verbeterd kan worden. Zo heeft u minder stookkosten en realiseert u een comfortabeler leefklimaat in uw woning of bedrijfspand. Tevens passen wij uitsluitend hoogwaardige, moderne materialen toe zodat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd. Heeft u het dak van uw woning of bedrijfspand al geruime periode (denk aan tig jaren) niet gerenoveerd? Dan kan het een duurzame investering zijn om dat nu wel te gaan doen. Heeft u van een dakrenovatie niet zoveel kaas gegeten, dan adviseren wij om contact op te nemen met één van onze specialisten. Daktec is gespecialiseerd in het renoveren van daken. 

Daktec aan de slag met uw renovatie?

Laat een dakdekker altijd starten met een dakinspectie. Tijdens de inspectie controleren we het dak op verschillende beschadigingen en zwakke plekken. Zo krijgt u een helder beeld van de staat van uw dak. Zo voorkomt u verrassingen en weet u altijd waar u aan toe bent. Wilt u een (vrijblijvend) gesprek met ons aangaan voor het aanleggen of beheren van uw dak? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0800 0556 of per mail op info@daktec.nl. 

 

Specialist aan de slag met Dakrenovatie

Renovaties op het dak

Voor een goede dakrenovatie is het van groot belang om dat te laten doen door specialisten. Bij Daktec werken wij met de juiste gereedschappen, kennis, ervaring en de modernste materialen. Op deze manier bent u verzekerd van een gerenoveerd dak met een verlengde levensduur. Daarnaast heeft u ook 10 jaar garantie van Daktec bij een nieuw of gerenoveerd dak!

Renovatie dakkapel

Ook doen wij bij Daktec aan dakkapel renovaties. Een dakkapel renovatie heeft net als dakrenovatie het voordeel dat de isolatie wordt verbeterd. Maar ook dat u niet de binnenkant opnieuw hoeft af te werken.

Platdak renoveren

Het maakt bij Daktec niet uit wat voor dak u heeft, wij renoveren het! Dus ook als u een plat dak heeft. Bij Daktec houden wij er goed rekening mee wat voor dak u heeft en wij passen daar onze werkmethode daar op aan. Dus als uw bestaande dak uit PVC bestaat, dan gaan wij ook met PVC werken om uw plat dak te renoveren. 

Dakpannen renoveren

Hellende daken met dakpannen renoveren wij ook bij Daktec. Bij deze vorm van dakbedekking zorgen voor de meeste problemen, denk daarbij aan het wegwaaien van dakpannen of dat uw dakpannen oud en broos worden. Bij Daktec houden wij daar rekening mee. Wij inspecteren zorgvuldig uw dak en wij gaan dan te werk met hoogwaardig en modern materiaal. 

Dakrenovatie door Daktec

Dakrenovatie kosten 

De kosten voor dakrenovatie zijn afhankelijk van het type en de staat van uw dak. Maak een afspraak voor een dakinspectie om zo tot een realistische prijs te komen. 

Subsidies voor dakrenovatie

Helaas gelden er geen landelijke subsidies voor het renoveren van uw dak, maar er bestaan wel gemeentelijke of lokale subsidies. In de gemeente Harderwijk bijvoorbeeld wordt subsidie gegeven als men een groendak wil aanleggen. Wilt u weten wat voor subsidies beschikbaar zijn in uw gemeente? Bekijk dan de energiesubsidiewijzer.

Dakrenovatie door Daktec

Bij Daktec bedekken, renoveren en onderhouden daken al 35 jaar lang. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt voorzien wij gebouwen of woningen van hoogwaardige daken. Bij Daktec staan wij voor kwaliteit en daarom geven wij 10 jaar garantie bij een nieuw of gerenoveerd dak. 

Dakrenovatie in Nederland 

Met vier verschillende vestigingen zijn we in bijna heel Nederland actief. Onze specialisten staan voor u klaar, dus maak een afspraak voor een dakinspectie zodat wij snel wat voor u kunnen betekenen. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakrenovatie