Uw dak,
onze hoogste prioriteit

Dakdekker Zwolle

Daktec: uw dakdekkersbedrijf in Zwolle

Daktec heeft vier vestigingen, waaronder vestiging Zwolle. Onze dakdekkers komen vanaf de vestiging vanuit Meppel of Harderwijk graag naar u toe voor een reparatie aan uw dak, of het voorzien van nieuwe dakbedekking.

Daktec Zwolle heeft de volgende specialisaties

 • Platte daken
 • Licht hellende daken
 • Schuine daken
 • Bitumen dakbedekking
 • EPDM dakbedekking
 • PVC dakbedekking
 • Loodwerk
 • Zinkwerk
 • Dakpannen leggen
 • Dakgoten repareren vervangen en plaatsen
 • Hemelwaterafvoeren repareren, vervangen en plaatsen
 • Isolatie
 • Daklekkage
 • Inspecties uitvoeren
 • Regulier onderhoud
 • Riolering
Dakdekker aan het werk

Waarom kiest u voor een erkend dakdekkersbedrijf?

Daktec is een ervaren dakdekkersbedrijf in uw regio. Daktec levert kwaliteit, wij zorgen ervoor dat uw dak onderhouden is en helpen u bij eventuele lekkages. Al onze dakdekkers hebben een ruime ervaring en leren nog steeds bij wanneer er nieuwe technieken of materialen op de dakdekkersmarkt komen. U kunt op ons vertrouwen dat wij altijd zoeken naar de juiste oplossing.

Een dak is enorm belangrijk voor elke woning. Het beschermt uw huis tegen verschillende Nederlandse weersomstandigheden. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw een goed geïsoleerd dak hebt zodat je kunt besparen op de stookkosten. Er zijn dus genoeg redenen om ervoor te zorgen dat uw dak in goede conditie blijft. Om het dak in goede conditie te houden is het van belang om het dak regelmatig te onderhouden, Daktec Zwolle helpt u hier graag bij.

Wat doet een dakdekker?

Een dakdekker, het woord zegt het eigenlijk al, voert werkzaamheden uit waarmee het dak van een berging, woning of bedrijfspand (opnieuw) bedekt wordt. Vaak worden deze werkzaamheden uitgevoerd om het dak weer te beschermen tegen weersinvloeden zoals, water, sneeuw en wind.

Onze werkzaamheden zijn divers, bij Daktec Zwolle werken wij niet alleen op het platte dak, maar ook het hellende dak. Zo werken wij op het platte dak met bitumen (zowel APP als SBS), bitumen maar ook PVC en EPDM. Op hellende daken leggen wij onder andere dakpannen. Onze vestiging in Zwolle is een ervaren vestiging met ruime kennis en vaardigheden om de werkzaamheden op uw dak uit te voeren. Wilt u meer weten of de soorten dakbedekking die Daktec voor u kunt plaatsen? Kijk dan gerust op onze dakbedekkingspagina voor meer informatie.

Dakinspectie Zwolle

Bij Daktec Zwolle kunt u terecht voor een dakinspectie. Een goed onderhouden dak voorkomt veel narigheid zoals schade of onverwachte hoge kosten. Een dakinspectie geeft u inzicht wat de huidige staat is van uw dak. De daken worden geïnspecteerd door onze dakspecialisten, wij komen bij u langs op locatie om te kijken naar mankementen aan het dak. Naar aanleiding daarvan kunnen wij een passende offerte voor u maken. Samen wordt er een afspraak gemaakt wanneer onze dakspecialisten de werkzaamheden kunnen uitvoeren naar wens.

Waarom kiest u voor een dakdekkers bedrijf?

Daktec is een ervaren dakdekkersbedrijf in uw regio. Daktec levert kwaliteit, wij zorgen ervoor dat uw dak onderhouden is en helpen u bij eventuele lekkages. Al onze dakdekkers hebben een ruime ervaring en leren nog steeds bij wanneer er nieuwe technieken of materialen op de dakdekkersmarkt komen. U kunt op ons vertrouwen dat wij altijd zoeken naar de juiste oplossing.

Dakdekkerbedrijf Zwolle

U bent op zoek naar een ervaren dakdekker in Zwolle. Dit komt omdat er een lekkage is ontstaan of er is dakonderhoud nodig. Ook geven wij het juiste advies wat uw dak nodig heeft. Kan het dak nog een aantal jaren mee, of zal het binnenkort toe zijn aan een dakrenovatie? Bij een dakinspectie kunnen wij dit voor u in kaart brengen. Onze specialisten komen bij u langs en kijken wat de staat is van uw dak en wat het nodig heeft, zodat u er droog bij zit tijdens zware regenbuien. U kunt ons bereiken via 0800 – 0556. Onze specialisten plannen graag met u een afspraak in.

Over Daktec

Daktec is dé specialist op het gebied van zowel platte daken als hellende daken. Bij Daktec Zwolle kunt u terecht voor meerdere soorten daken en reparaties. Ook voor nieuwbouwprojecten kunt u ons benaderen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten via 0800 – 055 of neem contact met ons op via het contactformulier.

 

De meest gestelde vragen over dakdekker Zwolle

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakbedekking Dakdekker Zwolle