Uw dakbedekking,
onze hoogste prioriteit

Dakbedekking

Wij zijn Daktec, specialist op het gebied van dakbedekking. We bouwen, onderhouden en repareren daken door heel Nederland. Van rijtjeshuis tot mega-distributiecentra, ons team van vakmensen en specialisten bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Met hoogwaardige materialen staan we voor veilige en betrouwbare daken die voldoen aan al uw eisen en wensen. Of het nu gaat om een traditioneel dak, een duurzaam zonnedak of sedumdak, door de standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie kunt u jarenlang op ons bouwen.

Op deze pagina vindt u alle informatie over dakbedekking. Wilt u direct aan de slag gaan? Neem vrijblijvend contact op of vraag online een dakinspectie aan!

Dakdekken vakwerk

Soorten dakbedekking bij Daktec

Wat voor dakbedekking het beste geschikt is voor uw woning hangt ten eerste af van uw type dak. Heeft u een hellend dak? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dakpannen, leien dakbedekking of een duurzame optie. Hieronder leest u de mogelijke dakbedekkingen voor platte, hellende en duurzame daken. 

Duurzame dakbedekking

Daktec blijft continu innoveren. Ook op gebied van groen daken. Met onze ‘Bewust Groen‘ oplossingen dragen we bij aan duurzame dakbedekking. Een groendak is letterlijk een groene dak op uw woning. Dit geeft niet alleen als voordeel dat de uitstraling van uw woning uniek is, maar ook dat het beter geïsoleerd wordt!

Een groendak wordt gelegd op uw bestaande dakbedekking en wordt in sommige gevallen gesubsidieerd vanuit uw gemeente. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw gemeente? We zoeken het graag voor u uit!

Dakbedekking voor plat dak

Daktec is gespecialiseerd in het leggen en renoveren van het platte dak. Er zijn hierbij ook verschillende soorten dakbedekking. Bij het platte dak, gaat de dakbedekking gemiddeld 20 tot 25 jaar mee. Daktec legt verschillende soorten dakbedekking namelijk:

Dakbedekking voor hellend dak

Voor een hellend dak bieden wij de volgende oplossingen:

  • Dakpannen
  • Leien dakbedekking
  • Zinken dakbedekking
  • Dakplaten
  • Groendak

 

Dakbedekking aanleggen door Daktec

 

Werkzaamheden aan het dak

De verschillende werkzaamheden die wij doen bij Daktec blijft niet alleen bij de dakbedekking. Bij Daktec doen wij ook aan dakrenovatie en dakonderhoud. Het is namelijk voor een dak essentieel dat die goed wordt onderhoud. Maak daarom een afspraak voor een dakinspectie.

Dakrenovatie

Bij Daktec kunt ook terecht voor dakrenovatie. Met ons hoogwaardige en moderne materialen zorgen wij ervoor dat de levensduur van uw dak wordt verlengt. Daarbij kunnen wij ook uw isolatie verbeteren. Op deze manier heeft u minder stookkosten en een prettiger binnenklimaat. 

Dakonderhoud

Om lekkages en schade te voorkomen raden wij u aan om regelmatig uw dak te onderhouden. Bij Daktec zijn wij expert op dit gebied en wij zorgen er graag voor dat u niet voor nare situaties staat betreft uw dak. 

Dakbedekking aanbrengen

Maar natuurlijk brengen wij ook vakkundig en hoogwaardig uw nieuwe dakbedekking aan. Wij zijn specialist met bitumen, EPDM, PVC, dakpannen, leien, zink, dakplaten en groene daken. Daarbij krijgt u ook 10 jaar kwaliteitsgarantie op onze dakbedekking!

Meer weten over de verschillende soorten platdak-bedekking en hoe deze aangebracht wordt? Klik dan hier.

 

Dakbedekking staat op het dak

Samenwerken met een dakdekkersbedrijf

Een dakdekkersbedrijf zoals Daktec heeft als voordeel dat wij precies weten wat voor dak u heeft en dat wij de juiste gereedschappen hebben om met uw dak aan de slag te gaan. Mocht u zelf aan uw dak willen werken, maar heeft u eigenlijk geen idee waar u mee bezig bent? Huur dan een dakdekkersbedrijf in. Uiteindelijk bent u met een dakdekkersbedrijf goedkoper uit en staat u niet voor onvoorziene kosten. 

De werkwijze van Daktec

Bij Daktec werken wij met de modernste en hoogwaardigste materialen gepaard met echte specialisten kennis. Daarbij maken wij duidelijk, eerlijk en persoonlijk afspraken met u. U staat dus nooit voor verrassingen wanneer u voor de dakdekkers van Daktec kiest. 

De kosten voor dakbedekking

Omdat wij bij Daktec uw dak specifiek op maat maken naar uw wensen kunt u het beste contact met ons opnemen over de kosten. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. 

Aan de slag met uw dakbedekking

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor uw dakbedekking? Twijfel dan niet en neem contact op met één van onze specialisten via 0800 – 0556 of mail naar info@daktec.nl. Wij staan graag voor u klaar!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakbedekking