Uw dakbedekking,
onze hoogste prioriteit

Dakbedekking

Uw woon- of werkcomfort is in grote mate afhankelijk van de betrouwbaarheid van uw dak. Kies dus voor een kwalitatief hoogwaardige dakbedekking van Daktec.

Of het nu gaat om een kleine uitbouw, een nieuwe garage, een overkapping of een groot nieuwbouwproject; Daktec staat u met raad, daad en expertise bij. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. U krijgt dan ook standaard 10 jaar kwaliteitsgarantie op al onze bitumineuze, PVC en EPDM dakbedekking. Zo weet u dat u op uw dak kunt vertrouwen.

Is uw huidige dak aan vervanging toe, of heeft uw nieuwe project kwalitatief hoogwaardige dakbedekking nodig? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze experts.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakbedekking