Over ons

Daktec is sinds 1983 uw expert op het dak. Het merk ontstond in 2021, toen de afdeling daktechniek zich van Breman Groep Nederland afsplitste en als zelfstandig bedrijf de markt betrad.

Onze experts zijn verdeeld over vier vestigingen; Drachten, Zwolle, Harderwijk en Meppel. Samen hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in veiligheid, sedumdaken, dakrenovatie en nieuwbouw.

Daktec opereert zowel in de zakelijke- als particuliere markt, en voorziet alles van garage tot bedrijfshal met zorg van een hoogwaardig dak. Kwaliteit staat bij ons voorop. U krijgt dan ook bij Daktec altijd 10 jaar kwaliteitsgarantie op uw nieuwe of gerenoveerde dak.

Ons team

Onze dakexperts staan elke dag voor u klaar. Maak kennis met ons team.

Waar wij voor staan

Wanneer uw dak gebreken vertoont, doet dit vrijwel direct afbreuk aan uw woon- of werkcomfort. Daktec staat dan ook voor kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid. U moet er van op aan kunnen dat uw dak u tegen weer en wind beschermt. Daarom is uw dak onze hoogste prioriteit.

Duurzame relaties

Die duurzaamheid uit zich niet alleen in de levensduur van onze daken. Daktec past deze visie van duurzaamheid ook toe op haar medewerkers, zakenpartners en klantrelaties. Daktec hecht grote waarde aan duurzame relaties. Alleen samen is het hoogst mogelijke resultaat haalbaar.

Onze merken

Kwaliteit staat bij Daktec voorop. Wij werken dan ook met beproefde topmerken zoals Velux, Wedeflex, IKO, Icopal en Soprema.

Aanleg en vervanging

Daktec heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zakelijke- en utiliteitsbouw. Uw project, is bij Daktek in kundige handen; van een klein kantoor tot een bedrijfshal van 9000m² .

Als specialist verwerken wij bitumineuze, kunststof en EPDM dakbedekkingen van gerenommeerde leveranciers. U krijgt dan ook altijd 10 jaar kwaliteitsgarantie op al onze dakbedekking.

Overweegt u zonnepanelen, een daglichtoplossing of een sedumdak? Maak dan gebruik van onze expertise en ons netwerk. Daktec ontzorgt u van concept tot oplevering.

Onderhoud en renovatie

Regelmatig onderhoud en tijdige dakrenovatie voorkomt vervelende ongemakken zoals lekkage en schade. Vertrouw op de kwaliteit van uw bedrijfspand; vertrouw op de expertise van Daktec.

Is uw dakbedekking toe aan renovatie? Wij staan u met raad en daad bij. Tijdens een dakrenovatie kan de isolatie van uw dak worden verbeterd, waardoor u lagere stookkosten heeft en een comfortabeler binnenklimaat heeft. Ook passen wij hoogwaardige moderne materialen toe zodat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd.

Home Over ons