Mooi daglicht,
onze hoogste prioriteit

Dakramen, lichtstraten en lichtkoepels

Daglicht draagt bij aan het comfort van een ruimte. Natuurlijk daglicht en een goed geventileerde (werk)ruimte is van onschatbare waarde. Hierdoor wordt de productiviteit, het welzijn van medewerkers en de algehele uitstraling van uw bedrijf verbeterd. Daktec begrijpt het belang hiervan als geen ander en heeft ruime ervaring in het plaatsen van daglichtinstallaties, lichtkoepels en dakramen.

Ook zien we steeds vaker dat lichtkoepels en dakramen worden toegevoegd aan bestaande woningen tijdens renovatieprojecten. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en wij maken een passend aanbod. Als officieel Velux-dealer biedt Daktec een passende oplossing.

Dakramen: afbeelding van platdakvensters

Velux

Velux is al meer dan dertig jaar de grootste en bekendste fabrikant op het gebied van dakramen. Daktec is een officiële dealer van Velux. Dit houdt in dat onze experts trainingen, scholing en workshops hebben gehad. Zo weten wij zeker dat wij zorgvuldig, vakkundig en op de juiste wijze de dakramen van Velux plaatsen.

Onze diensten

Met betrekking tot dakramen biedt Daktec de volgende diensten:

  • Het nieuw plaatsen van een dakraam
  • Het vervangen van een bestaand dakraam
  • Renovatie timmerwerk

Uw dak, onze hoogste prioriteit

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home Dakramen, lichtstraten en lichtkoepels