Uw dakreparatie,
onze hoogste prioriteit

Dakreparatie

Bij Daktec begrijpen we dat een goed onderhouden dak essentieel is. Daklekkages kunnen niet alleen schade aan uw eigendommen veroorzaken, maar ook uw bedrijfscontinuïteit en planning in gevaar brengen. Daarom bieden wij hoogwaardige oplossingen voor daklekkages en reparaties.

Voorkomen is beter dan genezen

Schade door lekkage aan het dak is vaak lastig te herstellen en de kosten hiervoor kunnen snel hoog oplopen. Jaarlijks uw dak inspecteren en onderhouden is noodzakelijk om schades te voorkomen.

Onze aanpak

Heeft u toch schade aan het dak geconstateerd? Daktec helpt u graag van het probleem af. Allereerst starten wij met een dakinspectie. Schade aan de dakbedekking is echter niet altijd met het blote oog te zien. In deze situaties is onze rookmachine geschikt om in te zetten en de lekkage op te sporen. Onze experts kunnen hierdoor ter plekke inschatten hoe ernstig de schade is en hoe de reparatie het beste uitgevoerd kan worden.

Daktec raadt u af om zelf het dak op te gaan! Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Onze professionals zijn opgeleid om op een verantwoordelijke en veilige manier met deze risico’s om te gaan. Daarnaast kunnen zij direct een goede inschatting maken van de situatie en mogelijke oplossingen aan u voorleggen.

Vermoedt u een lekkage of wilt u schade voorkomen? Ga dus niet zelf aan de slag maar neem snel contact met ons op!

Dakdekking

Uw dak, onze hoogste prioriteit

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home Dakreparatie