Uw zaak?
Onze hoogste prioriteit

Dit is een paasei

Dakinspectie aanvragen

Daktec voor bedrijven

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw bedrijfspand, fabriekshal of complex. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Aanleg en vervanging

Daktec heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zakelijke- en utiliteitsbouw. Uw project, is bij Daktek in kundige handen; van een klein kantoor tot een bedrijfshal van 9000m² .

Als specialist verwerken wij bitumineuze, kunststof en EPDM dakbedekkingen van gerenommeerde leveranciers. U krijgt dan ook altijd 10 jaar kwaliteitsgarantie op al onze dakbedekking.

Overweegt u zonnepanelen, een daglichtoplossing of een sedumdak? Maak dan gebruik van onze expertise en ons netwerk. Daktec ontzorgt u van concept tot oplevering.

 

Onderhoud en renovatie

Regelmatig onderhoud en tijdige dakrenovatie voorkomt vervelende ongemakken zoals lekkage en schade. Vertrouw op de kwaliteit van uw bedrijfspand; vertrouw op de expertise van Daktec.

Is uw dakbedekking toe aan renovatie? Wij staan u met raad en daad bij. Tijdens een dakrenovatie kan de isolatie van uw dak worden verbeterd, waardoor u lagere stookkosten heeft en een comfortabeler binnenklimaat heeft. Ook passen wij hoogwaardige moderne materialen toe zodat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd.

Home Zakelijk