Uw dak,
onze hoogste prioriteit

Daktec: uw dakdekkersbedrijf in Drachten

Bent u op zoek naar een dakdekker in Drachten? Een gespecialiseerde dakdekker uit uw regio? Iemand die lekkage kan verhelpen of uw volledige dak kan renoveren? Bij Daktec bent u bij het juiste adres. Daktec Drachten is een ervaren dakdekkersbedrijf in Noord Friesland. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een dakinspectie aanvragen? Neem contact met ons op.

 

Daktec Drachten is gespecialiseerd in:

Dakdekker aan het werk

Waarom kiest u voor een dakdekkersbedrijf?

Een dak is enorm belangrijk. Het beschermt u tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is het belangrijk dat u een goed geïsoleerd dak hebt, zodat u kunt besparen op de stookkosten. Er zijn genoeg redenen om ervoor te zorgen dat uw dak in goede conditie blijft. Om dit te realiseren is het van belang om het dak regelmatig te onderhouden. Daktec Drachten helpt u hier graag bij.

Wij leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat uw dak onderhouden is. Heeft u last van een lekkage? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat u er de komende jaren weer droog bij zit. Onze dakdekkers in Harderwijk zijn ervaren en leren continu bij. U kunt erop vertrouwen dat wij zoeken naar de juiste oplossing voor uw dak.

Wat doet een dakdekker?

Een dakdekker voert werkzaamheden uit op uw dak. Vaak worden deze werkzaamheden uitgevoerd om het dak te beschermen tegen verschillende weersinvloeden.

Onze werkzaamheden zijn divers en bij Daktec Drachten leggen wij vele soorten platdakbedekkingen. Wilt u meer weten over de soorten dakbedekking die Daktec voor u kan plaatsen? Kijk dan op onze dakbedekkingspagina of neem contact op via het contactformulier.

Dakinspectie door Daktec Drachten

Wilt u weten wat de huidige staat is van uw dak? Bij Daktec Drachten kunt u terecht voor een dakinspectie. Wij komen bij u langs. Tijdens deze inspectie krijgen onze dakdekkers inzicht in de huidige staat van uw dak. Vervolgens maken wij een passende offerte en een afspraak wanneer onze dakspecialisten de werkzaamheden uitvoeren.

Over Daktec: dé dakdekker in Drachten en omgeving

Daktec is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in hoogwaardige dakbedekking voor platte daken. Het streeft naar continue verbetering en is dé betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Met focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid wil Daktec zijn klanten ontzorgen van dakinspectie tot volledige dakrenovatie en onderhoud.

Daktec: Lokaal aanwezig, landelijk actief

Onze experts zijn verdeeld over vier vestigingen; Drachten, Zwolle, Harderwijk en Meppel. Samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring. Stel gerust uw vraag: Daktec Drachten staat voor u klaar.

Over Daktec

Daktec is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in hoogwaardige dakbedekking voor platte daken. Het streeft naar continue verbetering en is dé betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Met focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid wil Daktec zijn klanten ontzorgen van dakinspectie tot volledige dakrenovatie en onderhoud. Met Daktec Bewust Groen springt het in op innovatieve, milieubewuste oplossingen zoals groene daken. Dankzij vestigingen in Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk heeft Daktec een stevige reputatie opgebouwd in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home Dakbedekking Dakdekker Drachten