Uw dak,
onze hoogste prioriteit

Dakdekkersbedrijf

Uw dak is een essentieel onderdeel van uw woning. Zo beschermt een dak u niet alleen van weersinvloeden van buitenaf, maar kan een goed geïsoleerd dak u ook beschermen van hoge stookkosten. Genoeg redenen om te zorgen dat uw dak in goede conditie blijft. Als dakdekkersbedrijf begrijpen wij dit maar al te goed. 

Daktec is gespecialiseerd in het leggen van daken en tevens voeren wij regelmatig onderhoud door en treden wij snel op bij allerlei voorkomende problemen (waaronder lekkages). Met preventief onderhoud voorkomt u dat een klein probleem groot wordt. Vergelijk dit met het regelmatig naar de tandarts gaan. Ook uw dak heeft regelmatig onderhoud nodig. Met onze vestigingen Drachten, Meppel, Harderwijk en Zwolle kunnen we landelijke dekking garanderen.

Neem contact op met Daktec

Laat een dakdekker altijd starten met een dakinspectie. Tijdens de inspectie controleren we het dak op verschillende beschadigingen en zwakke plekken. Zo krijgt u een helder beeld van de staat van uw dak. Zo voorkomt u verrassingen en weet u altijd waar u aan toe bent. Wilt u een (vrijblijvend) gesprek met ons aangaan voor het aanleggen of beheren van uw dak? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0800 0556 of per mail op info@daktec.nl.

Daktec uw dakdekkersbedrijf

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakbedekking Dakdekkersbedrijf