Uw dak,
onze hoogste prioriteit

Dakdekkersbedrijf

Uw dak is een essentieel onderdeel van uw woning. Zo beschermt een dak u niet alleen van weersinvloeden van buitenaf, maar kan een goed geïsoleerd dak u ook beschermen van hoge stookkosten. Genoeg redenen om te zorgen dat uw dak in goede conditie blijft. Als dakdekkersbedrijf begrijpen wij dit maar al te goed. 

Daktec is gespecialiseerd in het leggen van dakbedekking en tevens voeren wij regelmatig onderhoud door en treden wij snel op bij allerlei voorkomende problemen (waaronder lekkages). Met preventief onderhoud voorkomt u dat een klein probleem groot wordt. Vergelijk dit met het regelmatig naar de tandarts gaan. Ook uw dak heeft regelmatig onderhoud nodig. Met onze vestigingen Drachten, Meppel, Harderwijk en Zwolle kunnen we landelijke dekking garanderen.

Wat doet een dakdekkersbedrijf?

Een dakdekkersbedrijf, het woord zegt het eigenlijk al, het bedrijf voert werkzaamheden uit waarmee het dak van een berging, woning of bedrijfspand. Een dakdekkersbedrijf voert verschillende werkzaamheden uit, zoals het leggen van een nieuwe bitumen laag over de verouderde dakbedekking, het leggen van dakpannen of het isoleren van uw dak. Een dakdekkersbedrijf zorgt ervoor dat u er droog bij zit voor de komende jaren.

Daktec uw dakdekkersbedrijf

Waarom u kiest voor een professioneel dakdekkersbedrijf

Daktec is een ervaren dakdekkersbedrijf in uw regio. Daktec levert kwaliteit, wij zorgen ervoor dat uw dak onderhouden is en helpen u bij eventuele lekkages. Al onze dakdekkers hebben een ruime ervaring en leren nog steeds bij wanneer er nieuwe technieken of materialen op de dakdekkersmarkt komen. U kunt op ons vertrouwen dat wij altijd zoeken naar de juiste oplossing.

Daktec heeft een klantgerichte service, onze medewerkers helpen u bij de problemen aan het dak. U kunt ons telefonisch bereiken via 0800 – 0556, heeft u een spoedgeval kunt u altijd een voicemail bericht achterlaten. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Over Daktec

Daktec is sinds 1983 uw expert op het dak. Het merk ontstond in 2021, toen de afdeling daktechniek zich van Breman Groep Nederland afsplitste en als zelfstandig bedrijf de markt betrad.Onze experts zijn verdeeld over vier vestigingen; Drachten, Zwolle, Harderwijk en Meppel. Samen hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in veiligheid, sedumdaken, dakrenovatie en nieuwbouw.

Daktec opereert zowel in de zakelijke- als particuliere markt, en voorziet alles van garage tot bedrijfshal met zorg van een hoogwaardig dak. Kwaliteit staat bij ons voorop. U krijgt dan ook bij Daktec altijd 10 jaar kwaliteitsgarantie op uw nieuwe of gerenoveerde dak.

Daktec: lokaal aanwezig, landelijk actief

Onze experts zijn verdeeld over vier vestigingen; Drachten, Zwolle, Harderwijk en Meppel. Samen hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in veiligheid, sedumdaken, dakrenovatie en nieuwbouw. Of het nu gaat om een particulier of zakelijk, Daktec staat voor u klaar.

Neem contact op met Daktec

Laat een dakdekker altijd starten met een dakinspectie. Tijdens de inspectie controleren we het dak op verschillende beschadigingen en zwakke plekken. Zo krijgt u een helder beeld van de staat van uw dak. Zo voorkomt u verrassingen en weet u altijd waar u aan toe bent. Wilt u een (vrijblijvend) gesprek met ons aangaan voor het aanleggen of beheren van uw dak? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0800 0556 of per mail op info@daktec.nl.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakbedekking Dakdekkersbedrijf