Uw dak,
onze hoogste prioriteit

Dakdekker

Bent u op zoek naar een goede dakdekker? Dan bent u bij Daktec op het juiste adres. Wij zijn hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het leggen van verschillende soorten dakbedekking. Wij zorgen ervoor dat u veilig en droog zit én blijft. Dankzij vestigingen in Drachten, Meppel, Zwolle, en  Harderwijk, heeft Daktec een stevige reputatie opgebouwd in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wij streven naar continue verbetering en zijn dé betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Met focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid willen wij onze klanten ontzorgen van dakinspectie tot volledige dakrenovatie en onderhoud. Met Daktec Bewust Groen springen wij in op innovatieve, milieubewuste oplossingen zoals groene daken.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Het is daarom mogelijk om 10 jaar kwaliteitsgarantie te ontvangen op uw nieuwe of gerenoveerde dak. Meer weten? Neem snel contact met ons op. Wij vertellen u graag over de voorwaarden voor de 10 jaar kwaliteitsgarantie.

Neem contact op met Daktec

Wij starten altijd met een dakinspectie. Tijdens de inspectie controleren we het dak op verschillende factoren. Zo krijgt u een helder beeld van de staat van uw dak en voorkomt u verrassingen. U weet altijd waar u aan toe bent. Wilt u een gesprek met ons aangaan voor het aanleggen of beheren van uw dak? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0800 0556 of stuur een mail naar info@daktec.nl.

Dakdekker van Daktec aan het werk op het dak.

Over Daktec

Daktec is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in hoogwaardige dakbedekking voor platte daken. Het streeft naar continue verbetering en is dé betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Met focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid wil Daktec zijn klanten ontzorgen van dakinspectie tot volledige dakrenovatie en onderhoud. Met Daktec Bewust Groen springt het in op innovatieve, milieubewuste oplossingen zoals groene daken. Dankzij vestigingen in Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk heeft Daktec een stevige reputatie opgebouwd in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home Dakbedekking Dakdekker