Uw dak,
onze hoogste prioriteit

Dakdekker Meppel

Daktec: uw dakdekkersbedrijf in Meppel

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf in regio Meppel? Zoek dan niet verder, u bent bij Daktec Meppel aan het juiste adres. U kunt Daktec Meppel kennen van Harskamp Daken of Dakdekkersbedrijf Breman. Sinds 1 januari 2021 zijn wij zelfstandig begonnen met de vestigingen Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk. Onze vestiging in Meppel is een ervaren vestiging met ruime kennis en vaardigheden om de werkzaamheden op uw dak uit te voeren.

Wilt u de werkzaamheden van uw dak laten uitvoeren door Daktec Meppel, of wilt u een dakinspectie aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. U dak, is onze hoogste prioriteit.

Daktec Meppel heeft de volgende specialisaties

 • Platte daken
 • Licht hellende daken
 • Schuine daken
 • Bitumen dakbedekking
 • EPDM dakbedekking
 • PVC dakbedekking
 • Loodwerk
 • Zinkwerk
 • Dakpannen leggen
 • Dakgoten repareren vervangen en plaatsen
 • Hemelwaterafvoeren repareren, vervangen en plaatsen
 • Isolatie
 • Daklekkage
 • Inspecties uitvoeren
 • Regulier onderhoud
 • Riolering
Dakdekker aan het werk

Waarom kiest u voor een dakdekkersbedrijf?

Daktec is een ervaren dakdekkersbedrijf in uw regio. Daktec levert kwaliteit, wij zorgen ervoor dat uw dak onderhouden is en helpen u bij eventuele lekkages. Al onze dakdekkers hebben een ruime ervaring en leren nog steeds bij wanneer er nieuwe technieken of materialen op de dakdekkersmarkt komen. U kunt op ons vertrouwen dat wij altijd zoeken naar de juiste oplossing.

Een dak is enorm belangrijk voor elke woning. Het beschermt uw huis tegen verschillende Nederlandse weersomstandigheden. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw een goed geïsoleerd dak hebt zodat je kunt besparen op de stookkosten. Er zijn dus genoeg redenen om ervoor te zorgen dat uw dak in goede conditie blijft. Om het dak in goede conditie te houden is het van belang om het dak regelmatig te onderhouden, Daktec Meppel helpt u hier graag bij.

Wat doet een dakdekker?

Een dakdekker, het woord zegt het eigenlijk al, voert werkzaamheden uit waarmee het dak van een berging, woning of bedrijfspand (opnieuw) bedekt wordt. Vaak worden deze werkzaamheden uitgevoerd om het dak weer te beschermen tegen weersinvloeden zoals, water, sneeuw en wind.

Onze werkzaamheden zijn divers, bij Daktec Meppel werken wij niet alleen op het platte dak, maar ook het hellende dak. Zo werken wij op het platte dak met bitumen (zowel APP als SBS), bitumen maar ook PVC.  Op hellende daken leggen wij onder andere dakpannen. Onze vestiging in Meppel is een ervaren vestiging met ruime kennis en vaardigheden om de werkzaamheden op uw dak uit te voeren. Wilt u meer weten of de soorten dakbedekking die Daktec voor u kunt plaatsen? Kijk dan gerust op onze dakbedekkingspagina voor meer informatie.

Dakinspectie

Bij Daktec Meppel kunt u terecht voor een dakinspectie. Een goed onderhouden dak voorkomt veel narigheid zoals schade of onverwachte hoge kosten. Een dakinspectie geeft u inzicht wat de huidige staat is van uw dak. De daken worden geïnspecteerd door onze dakspecialisten, wij komen bij u langs op locatie om te kijken naar mankementen aan het dak. Naar aanleiding daarvan kunnen wij een passende offerte voor u maken. Samen wordt er een afspraak gemaakt wanneer onze dakspecialisten de werkzaamheden kunnen uitvoeren naar wens.

Over Daktec

Daktec is sinds 1983 uw expert op het dak. Het merk ontstond in 2021, toen de afdeling daktechniek zich van Breman Groep Nederland afsplitste en als zelfstandig bedrijf de markt betrad. Onze experts zijn verdeeld over vier vestigingen; Drachten, Zwolle, Harderwijk en Meppel. Samen hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in veiligheid, sedumdaken, dakrenovatie en nieuwbouw.

Daktec opereert zowel in de zakelijke- als particuliere markt, en voorziet alles van garage tot bedrijfshal met zorg van een hoogwaardig dak. Kwaliteit staat bij ons voorop. U krijgt dan ook bij Daktec altijd 10 jaar kwaliteitsgarantie op uw nieuwe of gerenoveerde dak.

Daktec: Lokaal aanwezig, landelijk actief

Onze experts zijn verdeeld over vier vestigingen; Drachten, Zwolle, Harderwijk en Meppel. Samen hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in veiligheid, sedumdaken, dakrenovatie en nieuwbouw. Of het nu gaat om een particulier of zakelijk, Daktec staat voor u klaar.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakbedekking Dakdekker Meppel