Uw dak,
onze hoogste prioriteit

Daktec: uw dakdekkersbedrijf in Zwolle

Daktec telt vier vestigingen, waaronder Zwolle. Onze vestiging in Zwolle heeft als hoofdfunctie het faciliteren van onze uitvoerende vestigingen. Onze dakdekkers komen vanuit Drachten, Meppel of Harderwijk graag naar u toe voor een dakinspectie, dakreparatie of dakrenovatie.

 

Daktec Zwolle faciliteert in de volgende werkzaamheden:

Dakbedekking aanbrengen bij een particulier.

Waarom een erkend dakdekkersbedrijf?

Een dak maakt deel uit van de basis van uw woning. Het is belangrijk dat het dak in een goede staat verkeerd. Het beschermt u tegen verschillende en extreme weersomstandigheden. Daarnaast kunt u besparen op uw stookkosten wanneer uw dak goed geïsoleerd is.  Er zijn genoeg redenen om ervoor te zorgen dat uw dak in een goede conditie blijft. Regelmatig onderhoud is hiervoor van belang. Daktec Zwolle helpt u graag!

Daktec is een ervaren dakdekkersbedrijf uit uw regio. Wij leveren kwaliteit, zorgen ervoor dat uw dak onderhouden is en helpen u graag bij lekkages. Al onze dakdekkers hebben veel ervaring en worden regelmatig bijgeschoold. U kunt op ons vertrouwen: wij zoeken altijd naar de juiste oplossing. Onze vestiging in Zwolle helpt door onze specialisten op de achtergrond te ondersteunen.

Komt u uit Zwolle? Geen zorgen! In de meeste gevallen komen onze specialisten vanuit onze vestiging in Meppel bij u langs.

Wat kan Daktec Zwolle voor mij betekenen?

Een dakdekker voert werkzaamheden verschillende werkzaamheden op uw dak uit. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd om u én het dak te beschermen tegen weersinvloeden. Daktec Zwolle helpt u graag verder.

Onze werkzaamheden zijn divers. Daktec werkt op platte daken met bitumen (zowel APP als SBS), met PVC en met EPDM dakbedekking. Wilt u meer weten over de soorten dakbedekking die Daktec voor u kan plaatsen? Neem contact op met Daktec Zwolle of kijk op onze dakbedekkingspagina voor meer informatie.

Dakinspectie in Zwolle

Bij Daktec Zwolle kunt u een dakinspectie aanvragen. Tijdens deze inspectie geven onze specialisten inzicht over de huidige staat van uw dak. Een goed onderhouden dak voorkomt vaak schade of onverwachte hoge kosten. Wij komen bij u langs om te kijken naar de status van het dak. Vervolgens kunnen wij een passende offerte maken en maken wij een afspraak wanneer onze dakspecialisten de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Over Daktec, dé dakdekker in Zwolle en omgeving

Daktec is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in hoogwaardige dakbedekking voor platte daken. Het streeft naar continue verbetering en is dé betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Met focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid wil Daktec zijn klanten ontzorgen van dakinspectie tot volledige dakrenovatie en onderhoud. Dankzij vestigingen in Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk heeft Daktec een stevige reputatie opgebouwd in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten in Zwolle via 0800 – 0556 of via het contactformulier.

Over Daktec

Daktec is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in hoogwaardige dakbedekking voor platte daken. Het streeft naar continue verbetering en is dé betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Met focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid wil Daktec zijn klanten ontzorgen van dakinspectie tot volledige dakrenovatie en onderhoud. Met Daktec Bewust Groen springt het in op innovatieve, milieubewuste oplossingen zoals groene daken. Dankzij vestigingen in Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk heeft Daktec een stevige reputatie opgebouwd in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home Dakbedekking Dakdekker Zwolle