Uw dak,
onze hoogste prioriteit

Daktec: uw dakdekkersbedrijf in Meppel

Bent u op zoek naar een dakdekker in Meppel? Zoek dan niet verder: bij Daktec Meppel bent u aan het juiste adres. U kunt ons kennen van Harskamp Daken of Dakdekkersbedrijf Breman. Sinds 1 januari 2021 zijn wij verder gegaan onder de naam Daktec met vestigingen in Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk. Vanuit onze geschiedenis hebben onze experts van Daktec Meppel ruime kennis en vaardigheden om uw dakproject tot een hoger niveau te tillen.

Wilt u de werkzaamheden op uw dak laten uitvoeren door Daktec Meppel? Neem contact met ons op!

 

Daktec Meppel is gespecialiseerd in:

Dakdekker Meppel aan het werk met bitumen

Waarom kiest u voor een dakdekkersbedrijf?

Een dak is enorm belangrijk. Het beschermt u tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is het belangrijk dat u een goed geïsoleerd dak heeft, zodat u kunt besparen op de stookkosten. Er zijn genoeg redenen om ervoor te zorgen dat uw dak in goede conditie blijft. Om dit te realiseren is het van belang om het dak regelmatig te onderhouden. Daktec Meppel helpt u hier graag bij.

Wat doet een dakdekker?

Een dakdekker voert werkzaamheden uit op uw dak. Vaak worden deze werkzaamheden uitgevoerd om het dak te beschermen tegen verschillende weersinvloeden.

Onze werkzaamheden zijn divers en bij Daktec Meppel leggen wij vele soorten platdakbedekkingen. Wilt u meer weten over de soorten dakbedekking die Daktec voor u kan plaatsen? Kijk dan op onze dakbedekkingspagina of neem contact op via het contactformulier.

Dakinspectie door Daktec Meppel

Bij Daktec Meppel kunt u terecht voor een dakinspectie. Een goed onderhouden dak voorkomt vaak schade en/of onverwachte hoge kosten. Een dakinspectie geeft inzicht in de staat van uw dak. Uw dak wordt geïnspecteerd door onze dakspecialisten. Wij komen bij u langs om om vervolgens een passende offerte te maken. We maken een afspraak wanneer onze dakspecialisten de werkzaamheden uitvoeren.

Daktec, uw dakdekker in Meppel

Daktec Meppel is een ervaren dakdekkersbedrijf in uw regio. Kwaliteit en een goed onderhouden dak is onze hoogste prioriteit. Al onze dakdekkers hebben ruime ervaring en leren continu bij. U kunt er op vertrouwen dat wij zoeken naar de juiste oplossing!

Daktec is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in hoogwaardige dakbedekking voor platte daken. Het streeft naar continue verbetering en is dé betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Met focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid wil Daktec zijn klanten ontzorgen van dakinspectie tot volledige dakrenovatie en onderhoud. Dankzij vestigingen in Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk heeft Daktec een stevige reputatie opgebouwd in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Daktec: Lokaal aanwezig, landelijk actief

Onze experts zijn verdeeld over vier vestigingen; Drachten, Zwolle, Harderwijk en Meppel. Samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring. Stel gerust uw vraag: Daktec Meppel  staat voor u klaar.

Over Daktec

Daktec is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in hoogwaardige dakbedekking voor platte daken. Het streeft naar continue verbetering en is dé betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Met focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid wil Daktec zijn klanten ontzorgen van dakinspectie tot volledige dakrenovatie en onderhoud. Met Daktec Bewust Groen springt het in op innovatieve, milieubewuste oplossingen zoals groene daken. Dankzij vestigingen in Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk heeft Daktec een stevige reputatie opgebouwd in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home Dakbedekking Dakdekker Meppel