Uw dakonderhoud,
onze hoogste prioriteit

Dakonderhoud

Elk dak heeft onderhoud nodig. Of het nu gaat om een hellend dak of een plat dak, een nieuw dak of een verouderd dak. Door goed onderhoudt gaat het dak langer mee. Ook kunnen dan eventuele lekkages eerder ontdekt worden. Wilt u meer informatie wat voor onderhoudt uw dak nodig heeft? Neem dan contact op met één van onze dakspecialisten via 0800 – 0556 of stuur een mail naar info@daktec.nl

Waarom dakonderhoud belangrijk is

Het is erg belangrijk om elk dak goed te onderhouden. Zo gaat het dak langer mee en zal het dus minder snel vervangen moeten worden. Ook kunnen lekkages of schades minder snel ontstaan. Of ze worden eerder ontdekt, dit voorkomt weer hogere kosten. 

Een gemiddeld plat dak gaat 20 tot 25 jaar mee, dit vaak als er regelmatig onderhoud aan de pas is gekomen. Het is verstandig om het dak schoon te houden, laat de bladeren eraf halen. Ook voor de regenpijp. Slijtage of beschadigingen kunnen ontstaan wanneer er steentjes of takken op het dak komen. Er kunnen dan kleine gaatjes, scheurtjes of barstjes ontstaan. Met als gevolg: er ontstaat lekkage aan het dak.

Voorkom dit door uw dak te laten onderhouden door een erkend dakdekkersbedrijf. Wilt u weten wat Daktec voor u kan betekenen? Onze vestigingen Drachten, Meppel, Zwolle of Harderwijk staan graag voor u klaar en helpen naar een schoon dak!

 

Daklekkage verhelpen door Daktec Drachten

Dakonderhoud door Daktec

Daktec is sinds 1983 uw expert op het dak. Het merk ontstond in 2021, toen de afdeling daktechniek zich van Breman Groep Nederland afsplitste en als zelfstandig bedrijf de markt betrad.

Onze experts zijn verdeeld over vier vestigingen; Drachten, Zwolle, Harderwijk en Meppel. Samen hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in veiligheid, sedumdaken, dakrenovatie en nieuwbouw.

Daktec opereert zowel in de zakelijke- als particuliere markt, en voorziet alles van garage tot bedrijfshal met zorg van een hoogwaardig dak. Kwaliteit staat bij ons voorop. U krijgt dan ook bij Daktec altijd 10 jaar kwaliteitsgarantie op uw nieuwe of gerenoveerde dak.

Dak onderhouden zonder zorgen

Het is verstandig om het dak te onderhouden. Zo gaat het dak langer mee en zullen er minder snel lekkages ontstaan. Staat het dak onder veel bomen? Is het verstandig om alle takken en bladeren van het dak af te halen. Zo voorkomt u schade op het dak. Kleine scheurtjes kunnen namelijk al lekkages opleveren. 

Door onderhoudt aan het dak te plegen kunnen er ook al eventuele lekkages of beschadigingen in kaart gebracht worden. Zo voorkomt u hogere- maar vooral onverwachte kosten. 

Wilt u meer informatie over dat Daktec voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 0800 – 0556 of mail naar info@daktec.nl

Periodiek dakonderhoud

Periodiek onderhoud is belangrijk aan het dak. Dit kan jaarlijks zijn maar ook om het jaar. Tijdens het onderhoud doen wij gelijk een kleine inspectie wat de status is van het dak. Eventuele lekkages kunnen wij dan al voor u opsporen en eventueel verhelpen! Dit gebeurt uiteraard in goed overleg. 

Daken inspecteren 

Ook is er de mogelijkheid om uw dak te laten inspecteren. Door een dakinspectie komt u erachter wat de staat is van het dak en hoeveel onderhoud het dak nodig heeft. Zijn er al scheurtjes in de dakbedekking ontstaan wat lekkages kunnen veroorzaken? Of is het dak toe aan onderhoud? Dit kunnen wij tijdens een dakinspectie vaststellen.

Wilt u een dakinspectie aanvragen? Of heeft u hierover een vraag, neem dan direct contact op via ons contactformulier of bel naar 0800 – 0556.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakbedekking Dakonderhoud