Mooi daglicht,
onze hoogste prioriteit

Dakramen

Daglicht draagt in zeer grote mate bij aan het woon- en werkcomfort van een ruimte. Zelfs een klein dakraam kan een ruimte al enorm verbeteren. Daktec heeft zeer ruime ervaring in het plaatsen van daglichtinstallaties. De mogelijkheden zijn zeer ruim. Kies voor het welbekende dakraam, de beproefde lichtkoepel voor platte daken, of ga voor een hedendaagse daglichtoplossing. Als officieel Velux-dealer heeft Daktec altijd een oplossing in huis.

Met een balkondakraam heeft u, bijvoorbeeld, beschikking over een klein frans balkon wanneer het raam volledig geopend is. Veel glazen dakkapellen vallen eveneens onder de daglichtinstallaties en kunnen door hun beperkte afstand tot het dak vaak zonder vergunning op een woning worden geplaatst.

Resultaat van Daktec

‘’Zo dit maakt wel een groot verschil’’. Horen wij vaak als wij net een dakraam geplaatst hebben. Bij Daktec horen wij dat graag, want wij doen ons best om het mooiste resultaat aan uw woning te geven. Wij werken op maat en adviseren u graag welk dakraam het beste past bij uw woning. 

Wilt u weten welke daglichtoplossing bij uw wensen en mogelijkheden past? Neem dan contact op voor een gratis dakinspectie. Na een gesprek met onze expert weet u precies waar u aan toe bent.

Dakterras aangelegd door Daktec

Daktec aan het werk

Van beproefde lichtkoepels voor platte daken tot de welbekende dakramen voor hellende daken. Bij Daktec maken wij alles goed op maat voor u. Wij plaatsen onze dakramen zorgvuldig. Maar wij vervangen uw dakraam ook. Wij zorgen voor passend advies zodat u tevreden bent met ons resultaat.

Dakraam plaatsen

Bij het plaatsen van een dakraam is het ten eerste goed om te weten wat voor dak u heeft. Heeft u bijvoorbeeld een hellend dak of juist een plat dak? Heeft u dakpannen of is uw dakbedekking gemaakt van PVC? Daarnaast kijken wij ook waar op het dak het lichtinval het mooiste zal zijn. Al deze factoren nemen wij mee om u passend advies te geven

Dakraam vervangen

Ontevreden over uw huidige dakraam? Dan is het een goed idee om deze te vervangen. Daarbij kijken wij bij Daktec wat de afmeting is van uw huidige dakraam en gaan wij kijken welke dakramen die ruimte het beste opvult. En dan bespreken wij met u de mogelijkheden en kiest u de optie die u het best schikt.

Dakramen plaatsen door Daktec

Velux dakramen

Velux is al dertig jaar de grote naam als het op dakramen aankomt. Met de vele mogelijkheden die Velux biedt voor dakramen, zit er sowieso een mogelijkheid bij voor uw woning. Naast de vele mogelijkheden zijn Velux dakramen ook verzorgt met het beste isolatiemateriaal. Dus een Velux dakraam is ook nog goed voor de duurzaamheid van uw woning.

Officiële velux dealer

Daktec is officieel een dealer van Velux. Dat houdt in dat wij trainingen, scholing en workshops hebben gehad zodat wij zorgvuldig en vakkundig uw dakramen mogen installeren. 

Velux dakraam installeren

Omdat wij bij Daktec veel ervaring hebben met daken en dakramen hebben wij altijd een oplossing voor uw woning. Dat gepaard met de moderne en hoogstaande gereedschappen die wij gebruiken zorgen wij voor de mooiste resultaten voor uw woning. Of het vervanging of plaatsing, wij komen tot de beste oplossing voor u. 

Kosten dakraam plaatsen 

Om er precies achter te komen wat de kosten zullen zijn van uw dakraam is het voor ons nodig om te zien hoe uw dak eruit ziet. Maak daarom een afspraak voor een gratis dakinspectie en we komen zo tot uw ideale oplossing.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakramen