Mooi daglicht,
onze hoogste prioriteit

Dakramen

Daglicht draagt in zeer grote mate bij aan het woon- en werkcomfort van een ruimte. Zelfs een klein dakraam kan een ruimte al enorm verbeteren. Daktec heeft zeer ruime ervaring in het plaatsen van daglichtinstallaties. De mogelijkheden zijn zeer ruim. Kies voor het welbekende dakraam, de beproefde lichtkoepel voor platte daken, of ga voor een hedendaagse daglichtoplossing. Als officieel Velux-dealer heeft Daktec altijd een oplossing in huis.

Met een balkondakraam heeft u, bijvoorbeeld, beschikking over een klein frans balkon wanneer het raam volledig geopend is. Veel glazen dakkapellen vallen eveneens onder de daglichtinstallaties en kunnen door hun beperkte afstand tot het dak vaak zonder vergunning op een woning worden geplaatst. Wilt u weten welke daglichtoplossing bij uw wensen en mogelijkheden past? Neem dan contact op voor een gratis dakinspectie. Na een gesprek met onze expert weet u precies waar u aan toe bent.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakramen