Uw riool,
onze hoogste prioriteit

Riolering

Riolering is één van de stille krachten van het woongenot; een voorziening waar u als gebruiker het liefst zo weinig mogelijk van merkt. Wanneer u aanleg, inspectie, reiniging en onderhoud overlaat aan de rioolexperts van Daktec kunt  u er van op aan dat uw riool te allen tijde naar behoren functioneert.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor preventief rioolonderhoud. Zo voorkomt u mankementen en beschadigingen. Neem contact op met Daktec Meppel en plan vandaag nog uw onderhoudsafspraak in.

Wij ontstoppen alle afvoer -en rioolverstoppingen uitsluitend met professionele ontstoppingsapparatuur. U kunt bij ons terecht voor het ontstoppen van alle voorkomende verstoppingen zoals:

 

 • verstopt riool of afvoer
 • verstopt toilet
 • verstopping van de gehele riolering
 • verstopping van regenpijp / hemelwaterafvoer
 • verstopping in de keuken, gootsteen en/of vaatwasser
 • verstopping in de badkamer, wastafel, toilet en/of doucheputje
rioleringsbedrijf Meppel

Ons werk aan uw riool

Bij Daktec zijn wij veelzijdig als het op riolering aan komt. Wij werken zorgvuldig aan uw riolering zodat u er in de toekomst zo min mogelijk van merkt. Met de moderne materialen zoals speciale rioolcamera’s zorgen wij ervoor dat uw riool altijd naar behoren werkt. 

Riolering vervangen

Riolering vervangen of vernieuwen doen wij ook bij Daktec. En wij raden het ook aan om dit te laten doen door onze rioolexperts. Want bij vervanging van riolering komt niet alleen graafwerk bij kijken, maar bijvoorbeeld ook de herbestrating en de installatie van het riool zelf. Bij Daktec hebben wij beschikking tot rioolexperts die hier veel ervaring in hebben en gebruik maken van moderne materiaal. 

Riolering ontstoppen

Alleen met professionele ontstoppingsapparatuur ontstoppen wij al uw afvoer- en rioolverstoppingen. Wij komen graag bij u langs als u te maken heeft:

 • Verstopt riool of afvoer
 • Verstopt toilet
 • Verstopping van de gehele riolering
 • Verstopping van regenpijp / hemelwaterafvoer
 • Verstopping in de keuken, gootsteen en/of vaatwasser
 • Verstopping in de badkamer, wastafel, toilet en/of doucheputje

Riolering inspectie

Heeft u het idee dat uw riolering wel naar behoren werkt, maar u heeft wel last van stank? Het is dan verstandig om uw riolering te laten inspecteren. Hiermee voorkomt u schade of andere problemen die u veel geld gaan kosten. Een inspectie is snel gedaan en dan weet u precies wat er speelt en waarop u moet gaan letten. 

Rioolonderhoud

Niemand heeft belang bij schade of verstoppingen aan de riolering of afvoer. Huur daarom Daktec in voor preventief onderhoud aan uw riolering of afvoer. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw riolering. 

Riolering aanleggen

Bij het aanleggen van nieuwe riolering komt er veel bij kijken. Denk daarbij aan het graafwerk, meetwerk en ook de herbestrating of herbeplanting. Laat daarom het aanleggen van een riool over aan de rioolexperts van Daktec. 

Daktec aan het werk met uw riolering

Camera onderzoek

Heeft u vaak last van een verstopte riolering? Dan kan een camera inspectie u veel geld besparen. Met een speciale rioolcamera zien wij vaak meteen wat het probleem is en waar het zich bevindt. Bovendien kunt u met de monteur meekijken. Constateert de monteur een defect, dan zal hij dit in veel gevallen meteen verhelpen. Gaat het om een ingrijpendere reparatie, dan maken we een inspectierapport met een duidelijke prijsopgave om het probleem te verhelpen.

Rioleringsspecialist Daktec

Werkzaamheden aan uw riool? Daar draaien we bij Daktec de handen niet voor om. Voor vervanging, ontstopping, inspectie, onderhoud of aanleg kunt u altijd op ons rekenen. Ook voor het plaatsen van drainage of een waterbufferingssysteem kunt u bij ons terecht. Interesse? Bel ons dan op 0522 253 520 of stuur een mail naar meppel@daktec.nl 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Riolering