Zonnepanelen

Met zonnepanelen laat u uw dak voor u werken. Benut ongebruikte ruimte voor het opwekken van stroom.

Zonnepanelen

Verduurzaam uw huis met zonnepanelen. Zo draagt u bij aan een groenere samenleving en bespaart u op uw energierekening. Met de expertise van onze partner Breman Installatietechniek op het gebied van zonnepanelen en de kundigheid van Daktec kunt u er van op aan dat de aanleg en voorbereiding met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd.

Bijna ieder dak is geschikt voor zonnepanelen. Van de klassieke pannendaken tot platte daken. Ook wanneer u een dak heeft met veel schaduwinval kunt u met power optimizers toch een gunstig rendement behalen.

Laat uw dak vooraf inspecteren door onze dakexperts. Zo weet u zeker dat uw dak geschikt is voor zonnepanelen en voorkomt u problemen in de toekomst. Vraag vandaag nog uw dakinspectie aan.

Kiest u voor zonnepanelen op uw nieuw te realiseren dak? Dan zorgt Daktec dat de dakbedekking hier optimaal tegen bestand is. Zo worden lekkages en overbelasting voorkomen.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Zonnepanelen