Uw dakterras
onze hoogste prioriteit

Daktuinen

Met een daktuin verandert een eenvoudig plat dak in een aantrekkelijk uitziende extra buitenruimte vol groen en levendigheid. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos; een aangenaam terras, prachtige beplanting of zelfs een moestuin. Bij een daktuin ligt de focus op het maken van een functionele buitenruimte. Een daktuin is begaanbaar en heeft als dusdanig vaak de zelfde functie als een tuin op grondniveau.

Daktec heeft ruime ervaring in de voorbereiding en aanleg van daktuinen. Overweegt u de aanleg van een daktuin? Neem dan vandaag nog contact op voor een gratis dakinspectie. U weet dan direct of uw platte dak geschikt is voor een daktuin. Ook bij de aanleg ontzorgt Daktec u van idee tot aanleg.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Daktuinen