Het klimaat?
onze hoogste prioriteit

Ecoroof

Een dak dat helpt stikstofoxiden en zwaveloxiden af te breken? Het kan met de baanbrekende producten van IKO. Een Ecoroof draagt bij aan een schoner en aangenamer leefmilieu.

Ecoroof dakbedekking is wit, waardoor zonlicht en warmte worden gereflecteerd in plaats van geabsorbeerd. Hierdoor blijft de temperatuur in het gebouw aanzienlijk lager en wordt ook het rendement van eventuele zonnepanelen behoorlijk versterkt. Ook wordt het energieverbruik voor, bijvoorbeeld, airconditioning op een warme dag aanzienlijk verlaagd.

De witte dakbedekking is voorzien van een minerale laag die onder invloed van UV-licht zwaveloxiden en stikstofoxiden omzet in milieuneutrale stoffen. Deze stoffen spoelen weg na een regenbui en worden door de natuur afgebroken. Het resultaat; een aantoonbaar hogere luchtkwaliteit. Een Ecoroof kan zelfs worden aangelegd met groensubsidie van de gemeente.

Onze experts vertellen u graag meer over het Ecoroof concept. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ecoroof geplaatst door dakdekkersbedrijf Daktec

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Ecoroof