Uw duurzame dak,
onze hoogste prioriteit

Daktec werkt met verschillende partners samen om uw dak optimaal te benutten

Contact opnemen

Zonnepanelen

Met zonnepanelen draagt u bij aan een groenere samenleving en bespaart u op uw energierekening. Met de expertise van verschillende partners op het gebied van zonnepanelen en de kundigheid van Daktec voeren wij de aanleg en voorbereiding met grote zorg uit.

Van de klassieke pannendaken tot platte daken, veel daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Ook wanneer u een dak heeft met veel schaduwinval kunt u met power optimizers toch een gunstig rendement behalen.

Laat uw dak vooraf inspecteren door onze dakexperts. Zo weet u zeker dat uw dak geschikt is voor zonnepanelen en voorkomt u problemen in de toekomst. Vraag vandaag nog uw dakinspectieaan.

Kiest u voor zonnepanelen op uw nieuw te realiseren dak? Daktec zorgt dat de dakbedekking hier optimaal tegen bestand is.

Zonnepanelen geplaatst door Daktec

Voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen ervoor dat uw energiekosten verminderen en dat de woningwaarde stijgt. Daarnaast levert u ook een bijdrage aan beter milieu en is uw huis duurzamer met zonnepanelen.

Rendement op zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen om financiële redenen is altijd een goed idee. Op uw spaarrekening krijgt u waarschijnlijk een gemiddelde rente van rond de 0,01 %. Terwijl u op zonnepanelen een rendement krijgt van rond de 5,5%. Nadat u uw terugverdientijd voorbij bent gegaan, is die rendement puur voor uw portemonnee en daar kan geen bankrekening tegen op.

Terugverdientijd zonnepanelen

De terugverdientijd wordt bepaald door de totale investering gedeeld door de jaarlijkse opbrengsten van de zonnepanelen. Over het algemeen is de terugverdientijd tussen de 5 en 8 jaar.

zonnepanelen op bedrijfspand

Kosten zonnepanelen

Om de kosten te bepalen van zonnepanelen is o.a. afhankelijk van het aantal panelen dat geplaatst kan worden op uw dak. U kunt het beste contactmet ons opnemen. Wij kunnen dan specifiek voor uw dak een inschatting maken wat uw kosten zullen zijn.

Subsidies zonnepanelen

Er verschillende financiële regelingen die u kunnen helpen met het aanschaffen van zonnepanelen. Zoals de btw terug vragen over de aankoop van uw zonnepanelen. Ook kunt u uw gemeente raadplegen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een subsidie.

Weet u niet waar u starten moet? Neem contact met ons op. Wij verdiepen ons graag in uw situatie en bekijken uw mogelijkheden.

Offerte zonnepanelen

Bent u erover uit en wilt u zonnepanelen? Vraag dan een offerte bij ons aan via het contactformulier of neem contact met ons op. Samen komen wij tot een oplossing die gunstig is voor u.

Zonnepanelen installeren

Voor we overgaan op installatie voeren wij een dakinspectie uit. Wij kijken dan naar de staat van uw dakbedekking, de beschikbare ruimte, schaduwzones, windrichting, type dak en eventueel de hoek van uw hellende dak.

Maak vandaag nog een afspraak voor een dakinspectie.

Zonnepanelen monteren

Wanneer een afspraak gemaakt is, wordt er een voorstel gedaan over hoe uw zonnepanelen gemonteerd worden. Wij adviseren u erop dat u kijkt naar welke plaatsing het meeste rendement levert in plaats van welke plaatsing de minste kosten levert. Want als u een laag rendement heeft, duurt het langer voordat u uw kosten hebt terugverdient.

Levensduur van zonnepanelen

Hoelang zonnepanelen meegaan is afhankelijk van de kwaliteit. Hoe te hoger de kwaliteit des te langer heeft u er plezier van. Gemiddeld hebben zonnepanelen een levensduur van 25 jaar.

Installateur voor zonnepanelen

Er bestaan doe-het-zelf pakketten voor het installeren van zonnepanelen. Bij Daktec raden wij aan om dit wel uit te besteden. Alleen specialisten weten hoe een zonnepaneel het beste geïnstalleerd kan worden om het beste rendement te halen. Op deze manier verdient u sneller uw kosten terug dan wanneer u het zelf doet.

Een nog belangrijkere reden om installaties op uw dak te laten doen is veiligheid. In het nieuws komt regelmatig voor dat zonnepanelen van huizen waaien of dat ze brandgevaar opleveren. Daarnaast brengt werken op hoogte verschillende risico’s met zich mee. Om dit soort situaties te voorkomen adviseren wij om het installeren van zonnepanelen uit te besteden aan een specialist.

Installatie aanvragen

Bij Daktec werken wij samen met verschillende partners. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw zonnepanelen het beste gemonteerd worden voor het hoogste rendement. Wilt u dat wij gelijk voor u aan de slag gaan? Neem dan contact met ons op.

Over Daktec

Daktec is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in hoogwaardige dakbedekking voor platte daken. Het streeft naar continue verbetering en is dé betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Met focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid wil Daktec zijn klanten ontzorgen van dakinspectie tot volledige dakrenovatie en onderhoud. Met Daktec Bewust Groen springt het in op innovatieve, milieubewuste oplossingen zoals groene daken. Dankzij vestigingen in Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk heeft Daktec een stevige reputatie opgebouwd in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home Zonnepanelen aanleggen