Uw dak,
onze hoogste prioriteit

Dakdekker

Bent u op zoek naar een goede dakdekker? Dan bent u bij Daktec op het juiste adres uitgekomen. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van verschillende soorten dakbedekking en leggen onze daken met passie voor u aan. Van bescheiden rijtjeshuis tot mega-distributiecentrum, geen enkele opdracht is te groot of te klein voor ons.  Wij zorgen ervoor dat u met uw familie en/of bedrijf veilig en droog zit (en blijft). Met vestigingen in Drachten, Harderwijk, Meppel en Zwolle is de kans groot dat we bij u in de buurt zitten!

De ervaren vakmensen en specialisten van Daktec bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige materialen staan we voor veilige en betrouwbare daken die voldoen aan al uw eisen en wensen. Daarbij maakt het soort dak niet uit, van duurzaam zonnedak tot sedumdak, wij leggen alle soorten daken voor u aan. Daarbovenop bieden wij tien jaar verzekerde dakgarantie aan. Zo kunt u jarenlang op ons bouwen. We staan niet alleen vandaag voor u klaar, maar ook morgen!

Neem contact op met Daktec

Laat een dakdekker altijd starten met een dakinspectie. Tijdens de inspectie controleren we het dak op verschillende beschadigingen en zwakke plekken. Zo krijgt u een helder beeld van de staat van uw dak. Zo voorkomt u verrassingen en weet u altijd waar u aan toe bent. Wilt u een (vrijblijvend) gesprek met ons aangaan voor het aanleggen of beheren van uw dak? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0800 0556 of per mail op info@daktec.nl. 

Dakdekker aan het werk

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakbedekking Dakdekker