Uw bitumen dakreparatie,
onze hoogste prioriteit

Bitumen dakreparatie

Uw bitumen dak heeft een lekkage. Wat moet u nu doen? Het belangrijkste is dat u direct contact opneemt met een dakspecialist. Samen met de specialist kan er gekeken worden naar de mogelijkheden van reparatie van uw dak. Maak eventueel foto’s van de schade. Mocht u ervoor verzekerd zijn, kunt u deze gebruiken als bewijs van de schade.

Bij Daktec streven we ernaar om zo snel mogelijk langs te komen om de lekkage te verhelpen. Heeft u schade aan uw bitumen dak? Neem dan contact op met Daktec via 0800 – 0556 of stuur een mail naar info@daktec.nl 

Reparaties aan bitumen dak

Uw bitumen dak lekt, dat is te zien aan de schade binnen het huis. Er zijn vochtplekken ontstaan aan het plafond. Hoe wordt de reparatie uitgevoerd? Bij een lekkage is het dakleer beschadigd of verouderd. Dit wilt u zo snel mogelijk verholpen hebben. 

Bij een reparatie zoeken wij eerst naar de lekkage(s). Hebben wij deze gevonden kunnen wij beginnen aan de reparatie. In de meeste gevallen plaatsen wij een nieuw stuk dakbedekking aan over de verouderde of beschadigde laag. Door een nieuwe laag toe te voegen, wordt de lekkage verholpen en is uw dak gerepareerd. 

Bitumen Dakreparatie door Daktec

Dakleer reparatie

Er zit een lekkage of scheur in het dakleer van uw woning, garage of overkapping. Het is mogelijk om het dakleer te repareren of de mogelijkheid om het gehele dak te vernieuwen. Dit ligt eraan hoe oud het dakleer is en hoeveel lekkage is er ontstaan. De gemiddelde dakbedekking gaat 20 tot 25 jaar mee. Onze specialisten kunnen dit met u bekijken, wat de beste mogelijkheid is tot betrekking van de reparatie van het dakleer. 

In de meeste gevallen zal het dakleer ‘vernieuwd’ worden door een nieuw stuk dakleer te plaatsen over het verouderde gedeelte. Door een nieuw stuk dakleer te plaatsen over het verouderde gedeelte, zal er geen mogelijkheid meer zijn dat het water schade kan veroorzaken. 

Lekkage bitumen dak repareren

Twijfelt u aan de staat van je bitumen dak? Contacteer dan Daktec voor een dakinspectie van uw bitumen dakbedekking. Na de inspectie geven wij u advies op maat: volstaat een lokale reparatie of bent u met volledig nieuwe dakbedekking op termijn goedkoper uit?

Bij een lekkage is de staat van het dak beschadigd of het is verouderd. Daardoor is er een kans dat er water tussen den naden van het dak gaan en er een lekkage ontstaat. Dit is vervelend en wilt u zo snel mogelijk opgelost hebben. Bij Daktec proberen wij de lekkage aan uw bitumen dak zo snel mogelijk te repareren om verdere schades te voorkomen.

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging van Daktec via 0800 – 0556. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kosten Bitumen dak repareren

De kosten van een bitumen dak repareren ligt aan de grote van de lekkage maar ook aan welk materiaal wij gebruiken. De kosten of een offerte kunt u het beste opvragen bij één van onze medewerkers. Zij kunnen u een indicatie geven wat de kosten ongeveer kunnen worden en wanneer wij uw dak kunnen repareren. 

Dakinspectie aanvragen 

U wilt een dakinspectie aanvragen omdat er mogelijk een lekkage is ontstaan aan uw dak. Is het verstandig om een dakreparatie of een dakrenovatie te laten uitvoeren? Dit is afhankelijk van de staat van uw dak, tijdens een dakinspectie kunnen wij dit voor u controleren.Na de dakinspectie geven wij ons advies voor uw dak en komen wij met een offerte. 

Tijdens een dakinspectie kunnen wij kijken of het dak wellicht meerdere lekkages heeft of dat het slechts gaat om een kleine lekkage. Nadat wij de inspectie hebben gedaan sturen wij u een offerte van de werkzaamheden voor het lekkage vrij maken van uw dak. Ook plannen wij hierna een afspraak met u in voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Heeft u vragen over een dakinspectie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 0800 – 0556 of vraag direct een dakinspectie aan.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Daktec

Met een Daktec dak heeft u gegarandeerd kwaliteit in, of eigenlijk op, uw huis of bedrijfspand. Daktec werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de hoogste standaarden voor werk en controle. Daarom bieden wij standaard 10 jaar verzekerde dakgarantie bij nieuwe én gerenoveerde daken. Overweegt u zonnepanelen of een sedumdak? Ook hierin staat Daktec u met raad en daad bij en kunt u rekenen op een uitstekend resultaat.

Home Dakreparatie Bitumen dakreparatie