Health Center Hoenderdaal

In opdracht van Health Center Hoenderdaal heeft Daktec in totaal 6500m2 PVC verwijderd om er vervolgens een twee laags systeem met materiaal van Soprema op te leggen.

Een mooie klus die voortkomt uit het goede contact dat Daktec met het sportcentrum in Driebergen heeft. “Wij doen de afgelopen vier jaar al het onderhoud op alle daken van dit sportcentrum. De ervaring onderling is dermate goed dat de voorkeur in het offertestadium al snel naar ons ging”, vertelt Ronald Westerhoff van Daktec.

Het werk is inmiddels opgestart en de planning is dat het eind november gereed is. “Nadat wij klaar zijn, komen er pakweg 1.700 pv-panelen op. Uiteindelijk is dit het resultaat van een combinatie tussen enerzijds het juiste advies en anderzijds met onze eigen mensen in de uitvoering”, vertelt Westerhoff met gepaste trots.

Header dakbedekking op dak

Health Center Hoenderdaal

Health Center Hoenderdaal is een grootschalig fitness- en sportcentrum in Driebergen. Onder het 6500m2 grote dak zijn naast fitness ook zaalsporten, squash, yoga en denksporten te vinden.

Duurzaamheid

Na de vernieuwing van het dak door Daktec is het sportcentrum vele jaren verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig dak.

Home Case Health Center Hoenderdaal