Uw EPDM dakbedekking,
onze hoogste prioriteit

EPDM dakbedekking

Resitrix EPDM is een synthetische rubbermembraan dat de lat legt voor dakbedekkingsmaterialen. Het is speciaal ontworpen om aan de eisen van moderne bedrijfsgebouwen te voldoen.

 

Voordelen

  • Duurzaamheid: Resitrix EPDM heeft een bewezen levensduur van meer dan 50 jaar. Het behoud zijn integriteit en is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, zoals hitte, kou, regen en hagel. Jaarlijks inspecteren en minimale onderhoud door een specialist is voldoende om de kwaliteit van het materiaal te behouden.
  • Waterdichtheid: Dankzij de uitstekende waterdichte eigenschappen van Resitrix EPDM blijft het gebouw beschermd tegen lekkages en waterschade. Dit betekent lagere kosten op de lange termijn.
  • Energie-efficiëntie: Resitrix EPDM geeft een uitstekende isolatie. Zo houdt u het pand van binnen in de zomer koeler en in de winter langer warm.
  • Eenvoudige installatie: Onze Resitrix EPDM-membranen zijn eenvoudig te installeren, wat zowel de arbeidskosten als de installatietijd vermindert. Dit zorgt voor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor uw project.
  • Milieuvriendelijk: Resitrix EPDM is een milieuvriendelijk materiaal dat volledig recyclebaar is. Het draagt bij aan circulaire bouwpraktijken en vermindert de ecologische voetafdruk van uw bedrijf.
dakdekker legt EPDM dakbedekking

Toepassingen van EPDM

Resitrix EPDM is een veelzijdig materiaal dat geschikt is voor diverse toepassingen in de bouwsector. Het wordt vaak gebruikt als waterdichte laag voor platte daken van gebouwen zoals kantoorgebouwen, magazijnen en fabrieken. Deze hoogwaardige EPDM-membranen bieden een betrouwbare bescherming tegen waterinfiltratie en kunnen langdurig meegaan.

Een ander belangrijk toepassingsgebied voor Resitrix EPDM is renovatieprojecten. Het kan worden gebruikt om oude dakbedekking te vervangen, waardoor het dak nieuw leven wordt ingeblazen met een duurzame en betrouwbare waterdichte laag. Dit bespaart niet alleen kosten en tijd, maar minimaliseert ook verstoringen voor de bewoners of gebruikers van het pand.

Al met al biedt Resitrix EPDM een scala aan voordelen voor diverse bouwtoepassingen, van nieuwbouwprojecten tot renovaties. Met zijn uitstekende waterdichte eigenschappen, duurzaamheid en veelzijdigheid blijft het een populaire keuze voor architecten, aannemers en bouwers wereldwijd.

 

Onze diensten

Bij Daktec bieden we niet alleen hoogwaardige Resitrix EPDM-membranen, maar ook uitgebreide diensten om uw project tot een succes te maken. Onze deskundige teams staan klaar om u te helpen met:

  • Advies: We bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat u de juiste Resitrix EPDM-producten voor uw specifieke behoeften selecteert.
  • Installatie: Onze ervaren installateurs zorgen voor een snelle, nauwkeurige en probleemloze installatie.
  • Onderhoud: Om ervoor te zorgen dat uw dak zijn prestaties behoudt, bieden we uitgebreide onderhoudscontracten en inspecties.

 

Kies voor de toekomst

Duurzaamheid, waterdichtheid, energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid komen samen in dit geavanceerde dakbedekkingsmateriaal. Neem contact met ons op en investeer in de toekomst met Resitrix EPDM. Samen bouwen we aan een betere en duurzamere toekomst.

 

Uw dak, onze hoogste prioriteit

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home Dakbedekking EPDM dakbedekking