Uw dak,
onze hoogste prioriteit

Dakdekkersbedrijf

Uw dak is een essentieel onderdeel van een pand. Een dak beschermt u tegen weersinvloeden en, wanneer het dak goed geïsoleerd is, tegen hogen stookkosten. Genoeg redenen om te zorgen dat uw dak in goede conditie blijft. Als dakdekkersbedrijf begrijpen wij dit maar al te goed.

Daktec is gespecialiseerd in het leggen en repareren van platte daken. Wij werken met verschillende soorten dakbedekking. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat Daktec u verder kan helpen. Ook zijn wij groot voorstander voor het periodiek uitvoeren van onderhoud aan uw dak. Zie het als een bezoek aan de tandarts. Door periodiek onderhoud kunnen wij snel problemen opsporen en oplossen. U voorkomt dat een klein probleem groot wordt. Met onze vestigingen Drachten, Meppel, Harderwijk en Zwolle staan wij graag voor u klaar.

Daktec uw dakdekkersbedrijf

Wat doet een dakdekkersbedrijf?

Een dakdekkersbedrijf. Het woord zegt het eigenlijk al: het bedrijf voert werkzaamheden aan het dak uit. Denk aan het leggen van een nieuwe bitumen laag over de verouderde dakbedekking, het leggen van dakpannen of het isoleren van uw dak. Een dakdekkersbedrijf zorgt ervoor dat u er droog bij zit.

Daktec: een professioneel dakdekkersbedrijf

Daktec is een ervaren dakdekkersbedrijf in uw regio. Daktec staat voor kwaliteit en zorgt ervoor dat uw dak onderhouden is. Wanneer nodig helpen wij u bij lekkages. Al onze dakdekkers hebben ruime ervaring en leren nog steeds bij. U kunt op ons vertrouwen, wij zoeken altijd de beste oplossing. U kunt ons telefonisch bereiken via 0800 – 0556 of per e-mail via info@daktec.nl.

Daktec: lokaal aanwezig, landelijk actief

Daktec is sinds 1983 uw expert op het dak. Het merk ontstond in 2021, toen de afdeling daktechniek zich van Breman Groep Nederland afsplitste en als zelfstandig bedrijf de markt betrad. Onze experts zijn verdeeld over vier vestigingen; Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in dakrenovatie, dakreparatie, onderhoud, veiligheid en nieuwbouw.

Daktec opereert zowel in de zakelijke- als particuliere markt, en voorziet alles van garage tot bedrijfshal met zorg van een hoogwaardig dak. Kwaliteit staat bij ons voorop. U krijgt dan ook bij Daktec altijd 10 jaar kwaliteitsgarantie op uw nieuwe of gerenoveerde dak.

Neem contact op

Laat een dakdekker altijd starten met een dakinspectie. Tijdens de inspectie controleren we het dak op verschillende beschadigingen en zwakke plekken. Zo krijgt u een helder beeld van de staat van uw dak en voorkomt u verrassingen. U weet altijd waar u aan toe bent. Wilt u een (vrijblijvend) gesprek met ons aangaan voor het aanleggen of beheren van uw dak? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0800 0556of per mail op info@daktec.nl.

 

Uw dak, onze hoogste prioriteit

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home Homepage Dakdekkersbedrijf